Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SKIN

Skin PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SKIN

Skin

Skin er en hudplejeserie, som er fremstillet i Kraków, Polen. Hos Skin er alle stadier af produktionen samlet under samme tag - fra forskning og produktudvikling til produktion og distribution. Hvis du leder efter en god og billig hudplejeserie, behøver du ikke lede længere. Lad os fortælle dig hvorfor!

Polsk hudpleje fra Skin

Polsk hudpleje er blevet mere og mere trendy de seneste år. Før i tiden gav de lave priser på polsk hudplejeprodukter anledning til skepsis, men da flere hudpleje eksperter begyndte at teste produkterne, har den polske hudpleje spredt sig som ringe i vand. Polsk hudpleje er derfor med tiden blevet kendt for sine højkvalitets formler med rigtig gode ingredienser, men til priser, som alle har råd til. Klik på nogle hudprodukter, og bliv også afhængig af ??polske hudplejeprodukter - du vil ikke fortryde det.

Skin - god og billig hudpleje

Vi har her hos Luxplus prøvet og testet mange forskellige polske hudplejeprodukter fra en lang række producenter, og vi må sige, at Skin er noget af det bedste. Du får en rigtig god og billig hudpleje, der dækker dine basale behov. Det drejer sig om alt fra fugtighedsgivende dagcremer og natcremer til opløftende øjencremer. I sortimentet finder du også ansigtsrens i form af gel, tonic, mælk og micellar. Alle hudplejeprodukter er blide på huden, og giver en silkeagtig følelse efter brug. Prøv Skin, en rigtig god og billig hudplejeserie. Og grunden til at du ikke vender tilbage til din gamle hudplejerutine.

Billige anti-age cremer

En god hudplejeserie er ikke komplet uden en anti-age creme, og selvfølgelig finder du det billigt her på siden. God og billig anti-age creme er usædvanlig på markedet, og derfor er vi meget glade for at indføre Skins anti-age produkter hos Luxplus. Anti-age cremer fra Skin er specielt udviklet til moden hud hos kvinder over 45 år, hvor de trænger ned i dybden, og effektivt bekæmper hudens aldring.

Bestil dit nye yndlingsprodukt fra Skins hjem i dag inden kl 15, og du kan gå i gang med din nye hudplejerutine allerede i morgen. Husk at vores medlemmer får gratis fragt.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus