Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SIMPLY COTTON

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SIMPLY COTTON

Simply Cotton

Vil du føle en silkeagtig og behagelig følelse på din hud, når du vasker din makeup af? Så skal du bruge Simply Cotton's produkter, der tilbyder supplerende produkter til dine skønhedsprodukter og skønhedsrutiner. Med Simply Cotton, får du silkeblød bomuld, som er 100% naturlig og perfekt at bruge til din hudplejerutine, og til at rengøre og pleje din hud.

100% naturlig bomuld fra Simply Cotton

Simply Cotton bomuldsprodukter er meget absorberende og meget blide at bruge, for eksempel når du fjerner sminke og urenheder, da de effektivt absorberer vand, makeup og snavs. De er naturligt bløde og komfortable på huden og er også fri for parfume og farvestoffer. Simply Cotton produkter består af 100% blød naturlig bomuld, og forårsager ikke nogen form for irritation, allergi eller ubehag på følsom hud, fordi bomuld er lavet af naturlig og åndbar fiber, der er bedre for din hud.

Simply Cotton tilbyder bomuld af høj kvalitet, der er nemt og effektivt at bruge, når du fjerner makeup og neglelak, da bomulden ikke falder fra hinanden eller efterlader nogen rester af tilbage på din hud eller negle. Denne bomuld fra Simply Cotton har en god tekstur og med sin ekstra absorberende evne, fjerner bomulden nemt makeup og urenheder.

Billige vatrondeller og vatkugler fra Simply Cotton


Simply Cotton tilbyder forskellige typer af bomuldsprodukter til din hudplejerutine. De omfatter blandt andet Simply Cotton Cosmetic Cotton Pads, som indeholder 500 stk vatrondeller af 100% bomuld, som er lavet til engangsbrug. De giver en meget blid og behagelig følelse på din hud og har en god absorberende kraft, hvilket gør det nemt for dig at fjerne makeup, neglelak osv, mens du passer på din hud. Du kan også købe vatkugler fra Simply Cotton, som er naturlige og silkeagtige vatkugler, som du kan tilpasse til, hvor meget vat du skal bruge til at rense din hud. Med disse vatkugler kan du nemt trække den mængde vat af selve kuglen som du skal bruge, så du ikke spilder unødigt vat. Selv disse vatkugler er fremstillet af 100% ren bomuld og absorberer let vand, makeup og snavs, der gør dem perfekte som supplement til kosmetik eller hudpleje.

Hvor trist er det ikke at bruge penge på vatprodukter? Hos Luxplus kan du nemt købe de mest blide og naturlige vatprodukter fra Simply Cotton til en billig pris!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus