Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SIMPLE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SIMPLE

Simple
Simple er en hudplejeserie som har eksisteret siden 1960 og som var det første Engelske brand som udviklede renseprodukter der ikke indeholder farvestoffer og parfume. Der er sket meget siden dengang, men Simple er aldrig gået væk fra deres filosofi, som er at producere ansigtspleje til alle hudtyper, også til dem med sensitiv hud.

Simple producerer deres produkter ud fra udtrykket: “Fordi huden er sensitiv, er Simple mildt”

Og det er faktisk næsten blevet en besættelse for Simple at udvikle produkter der er milde for huden. Igennem tiden har de fået en stor forståelse for huden, hvad den gør og de udfordringer den gennemgår hver dag. Og de har indset at hvis noget er så delikat og kostbart som hud, fortjener det den mildeste behandling.

Vores hud bliver udsat for lidt af hvert hver dag - stress, skiftende vejr, forurening osv. Huden reagerer på ydre og indre faktorer, hvorfor det er Simples filosofi at alle hudtyper er sensitive. Derfor er tror Simple på, at det er lige så vigtigt hvilke produkter de ikke putter i deres produkter, som dem de putter i dem. Derfor siger Simple nej tak til barske, kunstige parfumer og farvestoffer som din hud kan reagere på. I stedet for bruger de kun de reneste ingredienser som huden elsker.

Simple tror på at hudpleje skal være nemt, hvorfor de ikke bruger mærkelige ingredienser eller unødvendig indpakning og kompliceret håndtering af produkterne. De vil ikke gøre tingene mere komplicerede end nødvendigt, hudpleje skal være simpelt, for livet handler om mere end ens spejlbillede.

Hos Luxplus har vi et bredt sortiment af produkter fra Simple. Vi har blandt andet ansigtsrens, ansigtscreme, anti-aging produkter, renseservietter osv. Så hvis du vil have enkle, rene og lækre produkter er Simple helt klar et brand der kan være noget for dig. Din hud vil takke dig for det.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus