Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SHEBA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SHEBA

Sheba

Vil du give din kat kvalitetsmad som ovenikøbet sætter bæredygtighed højt på listen, så skal du købe Sheba kattefoder. Hos Sheba kan de tilbyde en bred palette af forskellige typer foder til din kat. Der er taget højde for at inddrage forskellige konsistenser og smage, så du kan med garanti finde et produkt, som selv den mest kræsne kat vil kunne lide. 

Luksuriøs kattemad 

Er din kat top kritiker og vil den ikke spise halvdelen af det du serverer, så skal du prøve Mealtime Luxuries, som er en enestående opskrift af lækre saftige stykker kød, der er indhyllet i en sovs, som katte vil finde uimodståelig. Mealtime Luxuries kommer i små super anvendelige bægre, der er doseret til én potion pr. pakke. 

Fresh & Fine kattemad fra Sheba

Et andet super fint måltid som du kan servere for din lille ven, er produkterne fra Fresh & Fine serien. Serien indeholder en række forskellige produkter, som kommer i forskellige smagsvarianter, så der er noget for enhver kat. Prøv eventuelt smagsvarianter som kalkun, kylling, oksekød, torsk, tun eller and. 

Paté til din kat fra Sheba

Er din kat mere til paté, så finder du også et herligt udvalg af disse blandt Sheba Sortimentet. Paté er ofte en stor favorit blandt katte, da konsistensen er ekstra blød og cremet. Få blandt andet produktet med smagen af eksempelvis laks, kalv eller kylling. 

Bæredygtig kattemad fra Sheba 

Ikke nok med at din kat vil kunne nyde de velsmagende portioner fra Sheba, så kan du som ejer også have god samvittighed, når du køber Sheba foder. 83% af alle Sheba’s produkter som indeholder fisk, er nemlig fisket på bæredygtig vis og bærer derfor MSC certificeret. Når du ser dette certifikat kan du være sikker på, at produktet har haft omtanke overfor havets økosystem og at der er blevet fisket efter særlige regler, som sikrer en bedre velfærd for dyrelivet i havet. 


Find alle de smagfulde lækkerier til din kat her på Luxplus. Bestiller du kattemaden inden klokken 15.00, kan du få dem leveret til døren allerede dagen efter og glæde din katteven med en delikat oplevelse.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus