Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SHADES LONDON

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SHADES LONDON

Shades London

Har du lyst til at lege lidt med en ny hårfarve, men har ikke lyst til, at den skal være permanent, så er de fine hårfarver fra Shades London lige noget for dig. Brandet giver dig mulighed for at lege med dit look på en ny og spændende måde ved brug af farver, der vil gøre sig bemærket hos din omgangskreds. 

Pastelfarver til håret fra Shades London 

Vil du have lilla, pink eller måske en lækker rose gold farve i dit hår, så prøv en af de skønne farver fra Shades London. Farverne giver dig mulighed for at lege med dit look på helt andre måder end du muligvis har været vant til før. De skønne farver kan holde i dit hår i helt op til 10 vaske, så du kan nyde den fine farve over en periode på nogle uger. I æsken er der nok til at tilføre håret din yndlingsfarve helt op til 5 gange. Der er altså derfor rig mulighed for at skabe det look du ønsker op til flere gange. 

Skyllefarve fra Shades London på Luxplus 

De smukke pastelfarver er perfekte til et festligt arrangement eller, hvis du blot ønsker at ændre dit udseende for en periode og lege lidt med forskellige looks. Da farven ikke holder så længe, kan du derfor eksperimentere med forskellige looks og finde ud af om du ønsker en af farverne som en permanent farve. Med Shades London er det nemt og sjovt at skabe nye looks og på den måde lege med forskellige udtryk. 


De smukke pastelfarver har de seneste år været ekstremt populære blandt både den almindelige forbruger og kendte stjerner. Vi du være en af dem, som ridder med på den pastelfarvede bølge, så skynd dig at bestille de skønne varianter fra Shades London hjem, så du kan se, hvordan de forskellige farver klæder dig. Du vil helt sikkert få en masse skønne komplimenter for dit nye look med på vejen. Bestil de skønne varianter hjem og få dem til langt færre penge ved at købe dem her på Luxplus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus