Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SENCEBEAUTY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SENCEBEAUTY

Sencebeauty

Sencebeauty er en forholdsvis ny spiller på hudpleje markedet, men på grund af brandets fornuftige priser, og smukke produkter har det opnået en støt stigende markedsandel. Mærket sælges hos mange store butikskæder både inden for beauty og dagligvarer i hele Europa og Nordamerika, og nu har Luxplus også fået mærket - og til priser man ikke skulle tro var muligt. På denne side finder du vores udvalg af Sencebeautys hudplejeprodukter, hvor de kendte ansigtsmasker spiller en central rolle i sortimentet.

Sencebeauty ansigtsmasker

Sencebeauty har især gjort sig bemærket med sine fugtgivende ansigtsmasker. Mennesker verden over forkæler sig selv og deres hud regelmæssigt med en ansigtsmaske fra Sencebeauty. Ansigtsmaskerne findes i mange forskellige slags, for eksempel som creme, sheet masker og peel-off masker. Du skal bare finde ud af hvilken slags du foretrækker, læne dig tilbage og nyde den lille luksus i hverdagen. Din yndlingsmaske fra Sencebeauty gør arbejdet, du får en vidunderlig oplevelse, og en blød hud med masser af glød. Uanset om det er efter en lang arbejdsdag eller i weekenden, er en Sencebeauty ansigtsmaske altid en god idé.

Peel-off masker fra Sencebeauty

Blandt alle Sencebeauty ansigtsmasker er deres peel-off masker især populære. Vi på Luxplus er slet ikke overrasket efter at have prøvet dem. Sencebeauty peel-off maske renser huden for hudorme og andre urenheder, og resultatet er en utrolig ren og frisk hud, samtidig med at du føler at huden er gennemfugtet og velplejet.

Køb ansigtsmasker billigt fra Sencebeauty

En af grundene til Sencebeautys succes er, som nævnt, at prisen slet ikke hænger sammen med den høje kvalitet man får. Butikkerne rundt omkring i hele verden, der også sælger Sencebeautys masker, er kunderne forbavsede over hvor god en kvalitet de får for pengene. Man skulle ikke tro det var muligt, men du kan faktisk købe disse utrolig læækre ansigtsmakser endnu billigere hos Luxplus. Så hvorfor nøjes med en maske, når du kan få flere for den samme pris andre stedet? Få lidt luksus ind i en ellers travl hverdag med en lækker ansigtsmaske fra Sencebeauty. Du kan begynde at forkæle dig selv allerede i morgen, hvis du bestiller inden kl 15 idag.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus