Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SENCE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SENCE

Sence

Sence går meget op i vores forskelligheder. Ikke alene har de taget højde for forskellen på vores kroppe og præferencer, Sence har også taget højde for forskellen i vores økonomi. Sence producerer gode produkter til overkommelige priser, så flere mennesker har råd til at drage fordel af disse produkter.

Bind fra Sence

Sence har en bred vifte af bind. Disse bind har varierende sugeevne og design, alt efter hvilken form for beskyttelse, du har brug for. Du kan blandt andet finde ultra-tynde bind med god pasform og sugeevne. Der er bind med og uden vinger. Hvis du vil købe et lille lager just in case, kan du vælge at købe en stor pakke.

Billige Barberblade fra Sence

Sence tilbyder både barberblade og engangsskrabere. På både engangsskrabere og de almindelige barberblade er der tre rækker med barberblade, som sørger for at presset er fordelt ligeligt. Det betyder en mere blid og præcis barbering. Alle barberblade og engangs barberskrabere har også et stykke med smørelse, der gør barberingen mere blid mod din hud. Alle barberskrabere er desuden lavet af rustfrit stål. Grebet på barberskraberne gør, at barberingen glider nemmere, er mere komfortabel og ergonomisk i forhold til engangsskraberne.

Billige bind og barberblade

På denne side har vi samlet vores sortiment af Sence produkter til lave priser. Barberblade og bind er noget, der skal købes, men som sjældent prioriteres. Helt ærligt er der meget sjovere ting at bruge penge på. Derfor har vi sørget for meget lave priser, så du har råd til at købe noget, der er lidt sjovere.

Hvis du bestiller hos Luxplus, kan du også få dine varer sendt lige til døren. Faktisk hvis du bestiller inden kl 15, kan du have dine varer i morgen. Og husk at vi giver vores medlemmer gratis fragt, ligemeget hvor lidt eller meget du bestiller. Så kan du både købe både forkæle dig selv og dem du har kær, lidt billigere.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.