Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Schwarzkopf PÅ VEJ PÅ LAGER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SCHWARZKOPF

Schwarzkopf

En kemiker ved navn Hans Schwarzkopf grundlagde virksomheden i 1898, efter han havde ejet et apotek i Berlin, og ikke brød sig om at sælge dyre olier og barske sæber til at vaske hår med. Hans Schwarzkopf ønskede noget der var mildere, og opfandt og markedsførte den første pulvershampoo der kunne opløses i vand på markedet. Den blev populær, og spredte sig hurtigt til Holland og Rusland. Og umiddelbart herefter begyndte Schwarzkopf at sælge shampooer med det klassiske sorte låg.

Drevet af hans lidenskab for hår, samt hans vision for selve branchen, åbnede han i 1927 det første frisørakademi Institute of Hair Hygiene. Hans Schwarzkopfs lidenskab skinner igennem i hele virksomheden, og fundamentet er innovation, pålidelighed, kvalitet, tillid og kompetencer. Drivkraften i virksomheden er til at få øje på, ikke kun med shampoo, men også med styling og produkter til permanent.

Schwarzkopf ejes af et moderselskab med en stærk international portefølje. Schwarzkopf blev en del af Henkel Group i 1995, og repræsenterer ét af gruppens fire forretningsområder, der blandt andet inkluderer klæbemidler, rengøringsmidler og teknologi. Schwarzkopf & Henkel er en af de største kosmetikvirksomheder i verden, og har kunder i 125 lande verden over.

Schwarzkopf produkter

Schwarzkopfs omfattende portefølje inkluderer mange anerkendte brands såsom OSIS+ og andre produkter inden for hårfarver, styling, hårpleje, toiletartikler, hudpleje, mundhygiejne og dufte.

For Henkel group er det vigtigt at varetage næste generation. Derfor arbejder de målrettet med et effektivt program for beskyttelse af miljøet og sociale ansvar, både lokalt og internationalt. Programmet er en essentiel del af Henkel Groups fremtidige succes.

Billig Schwarzkopf

Her hos Luxplus har vi et bredt udvalg af Schwarzkopf produkter, lige fra hårkur, hårspray, balsamspray, shampoo, conditioner osv. Schwarzkopf laver produkter til alle slags hår, så om du har farvet hår, slidt hår, krøllet eller glat hår, har Schwarzkopf med garanti nogle produkter, der passer perfekt til lige netop din hårtype.

Det er i det hele taget nogle lækre, eksklusive og velduftende produkter Schwarzkopf har lavet, og vi er stolte over at føre dem her hos Luxplus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus