Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SAVON

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SAVON

Savon

Savon flydende hånd- og kropssæber er inspireret af fransk landliv, samt de dufte og indtryk man møder på en varm sommerdag i en fransk landsby.

Savon sæber kan bruges som almindelig håndsæbe, der beskytter dine hænder mod udtørring og som flydende kropssæbe i badet. Savon sæberne kommer i flere forskellige dufte og alle har de en størrelse på 500 ml. Håndsæberne kommer med en praktisk pumpe og dufter alle af en vifte af afbalancerede duftnoter, der spreder sommerstemningen.

Savon er blide håndsæber med afbalanceret duft

Savon har 3 slags sæber med forskellig duft i deres sortiment. Prøv f.eks. Savon Corps & Mains Liquid Soap i Provencal Lavender, der dufter vidunderligt af blomstrende lavendel, der virker beroligende og booster dit sinds balance.

Savon har med sæben Corps & Mains Liquid Soap i Refreshing Aloe Vera skabt en blid sæbe, som er tilsat aloe vera. Aloe Vera er kendt i hele verden for sine fugtgivende og beskyttende egenskaber på huden. Duften er mild og genkendelig uden at være for overvældende.

Savon Corps & Mains Liquid Soap i Marsella Vanilla er en sæbe skabt på duften af Marsella vaniljeblomsten, som oprindeligt stammer fra Barcelona i Spanien. Sæben dufter af den blideste vanilje, kombineret med den rene duft af sæbe.

Forkæl dig selv med den lille forskel i hverdagen, der får dig i godt humør og prøv håndsæberne fra Savon i køkkenet eller på badeværelset.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus