Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SARAH JESSICA PARKER

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SARAH JESSICA PARKER

Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker har altid været en kreativ kraft, man lægger mærke til. Som en prisvindende skuespiller, producer og ikke at forglemme stilikon, har SJP skabt magi på både scenen og skærmen. Bag kulisserne har hun forfulgt mange andre lidenskaber, herunder hendes kærlighed til kunst, design og lanceringen af ??sit første modebrand, SJP Collection.

Blandt disse lidenskaber ligger også hendes kærlighed til dufte. I løbet af det sidste årti har SJP introduceret en række af fantastiske dufte, herunder Lovely, Covet og SJP NYC - hver især inspireret af hendes nysgerrighed, og hendes sin unikke blanding af elegance og kant.

Sarah Jessica Parker parfumer

SJP lancerede den første parfume i 2005, og den blev så stor en succes, at 13 mere er kommet til siden. Parfume der startede det hele er duften Lovely. Besat med stil og mode, ville SJP skabe en signaturduft, der skulle være meget sexet og alligevel klassisk. Hun ønskede ikke, at hendes duft skulle være overvældende, men straks genkendelig, med en aromatiske sammensætning. Lovely er en blød, diskret og meget intim duft. Den besidder en elegance, som er karakteristisk for klassiske dufte. Og alligevel er duften helt moderne og meget charmerende. Ifølge SJP selv, passer duften til alle aldre, fra 17 til 107. Duften blev skabt af Laurent Le Guernec og Clement Gavarry, hvor Sarah selv var den kreative direktør, der deltog aktivt i processen fra start til slut.
Og sådan har det været med de efterfølgende dufte, de oser af SJP’s charme og lækkerhed.

Billige SJP parfumer

Her på siden kan du finde vores udvalg af stilikonets lækre parfumer. Du kan enten købe duftene enkeltvis eller som gaveæsker, så du kan forkæle en du holder af, måske dig selv?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.