Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SANCTUARY SPA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SANCTUARY SPA

Sanctuary Spa
Sanctuary Spa blev grundlagt i 1977 af Gary Cockerill som en kærlighedsgave til hans ballerina-kæreste. Spaen ligger i det smukke Covent Garden i London tæt ved Operahuset, hvor The Royal Ballet Company træner, og tanken var, at hun og andre dansere kunne komme og restituere efter træning. Grundet efterspørgsel fra kunder, lancerede Sanctuary Spa deres spa produkter i 1998 til hjemmebrug. Serien er siden videreudviklet til både en spa- og hudplejeserie.

Bæredygtige og dyrevenlige produkter fra Sanctuary Spa 

Sanctuary Spa går ind for at vi alle skal huske os selv, og blot slappe af og “Let Go”, som de selv udtrykker. Dertil mener Sanctuary Spa ikke blot, at vi kun skal huske at forkæle os selv, men også at vi skal pleje og passe godt på vores skønne moder jord. 

Sanctuary Spa er derfor 100% dyrevenlige i den forstand, at ingen af deres produkter testes på dyr, og ej heller benytter sig af leverandører, som benytter sig af at teste på dyr. Yderligere forhandler de heller ikke deres produkter i lande, hvor det er et krav, at man tester på dyr. 

Næsten alle Sanctuary Spa’s produkter er dertil veganske og kun et par enkelte indeholder ingredienser udvundet af dyr såsom bivoks, og xanthangummi. Dog arbejder de stærkt på at erstatte disse ingredienser med plantebaserede alternativer. 

Naturlige ingredienser fra Sanctuary Spa 

Sanctuary spa benytter sig af naturlige ingredienser i deres produkter. Herunder benytter de sig hyppigt af blandt andet sort kul, vitamin c, hyaluronsyre, naturlige olier, CBD, ler samt koffein. 

Sort kul er et superingrediens, når det gælder ansigtsmasker mm. Det sorte kul indeholder mange antibakterielle egenskaber, der har en dybderensende effekt på huden da det effektivt opsuger fedt samt snavs fra huden. 

C-vitamin er et grundlæggende ingrediens i din hudpleje, og er et, som giver din hud en uimodståelig glød. Yderligere fungerer vitamin c som et effektivt antioxidant, der styrker hudens struktur, og stimulerer hudens dannelse af kollagen. 

Hyaluronsyre er dertil et superingrediens når det gælder om at tilføre en masse fugt til sin hud. Hyaluronsyre er et af naturens mest effektive fugtighedsmidler, og er faktisk noget, som kroppen selv producerer. Dog falder produktionen af hyaluronsyre i kroppen som vi ældes. Derfor er det et ingrediens, som er vigtigt at have i din hudpleje for at opretholde en spændstig, sund og blød hud.

Dette var blot en lille forklaring af fordelene ved nogle af Sanctuary Spas hyppigt anvendte naturlige ingredienser, og det står allerede klart, at Sanctuary Spa vil opfylde din huds høje krav til en skøn spaoplevelse hjemme og give dig lige netop den næring, som din hud higer efter. 
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus