Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SANCTUARY SPA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SANCTUARY SPA

Sanctuary Spa
Sanctuary Spa blev grundlagt i 1977 af Gary Cockerill som en kærlighedsgave til hans ballerina-kæreste. Spaen ligger i det smukke Covent Garden i London, tæt ved Operahuset, hvor The Royal Ballet Company træner og tanken var, at hun og andre dansere kunne komme og restituere efter træning. Grundet efterspørgsel fra kunder, lancerede Sanctuary Spa deres spa produkter i 1998 til hjemmebrug. Serien er siden videreudviklet til både en spapleje-og hudpleje serie.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.