Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SANCTUARY SPA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SANCTUARY SPA

Sanctuary Spa
Sanctuary Spa blev grundlagt i 1977 af Gary Cockerill som en kærlighedsgave til hans ballerina-kæreste. Spaen ligger i det smukke Covent Garden i London, tæt ved Operahuset, hvor The Royal Ballet Company træner og tanken var, at hun og andre dansere kunne komme og restituere efter træning. Grundet efterspørgsel fra kunder, lancerede Sanctuary Spa deres spa produkter i 1998 til hjemmebrug. Serien er siden videreudviklet til både en spapleje-og hudpleje serie.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.