Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

SALVATORE FERRAGAMO

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SALVATORE FERRAGAMO

Salvatore Ferragamo

Er du mand og leder efter en ny og lækker duft til din duftgarderobe, så har brandet Salvatore Ferragamo om muligt lige den duft, der vil falde i din smag. Salvatore Ferragamo har kreeret en række forskellige parfumer gennem tiden, så der er noget for enhver smag og præference. Fælles for alle parfumerne fra Salvatore Ferragamo er, at de alle er kreeret med nøje og særligt udvalgte duftnoter, for at skabe de bedste og mest maskuline dufte som muligt. 

Billige herreparfumer fra Salvatore Ferragamo

Er der noget bedre en en velduftende mand, nej vel? Det er i hvert fald noget, der skaber opmærksomhed hos det modsatte køn. Vil du gøre dig bemærket i mængden og høste et par komplimenter med på vejen med hensyn til den parfume du bærer på din hud, så prøv en af de skønne dufte fra Salvatore Ferragamo. 


Salvatore Ferragamo Casual Life 

Her på Luxplus kan du få forskellige skønne varianter fra brandet. Prøv eksempelvis den fantastiske parfume Salvatore Ferragamo Pour Homme Casual Life. Casual Life er parfumen til dig, der ønsker en duft med et twist af mod og styrke - en duft der skaber energi og derfor passer perfekt til den passionerede og energiske mand. 


Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu

En anden herlig parfume som har vundet mange hjerter er Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Blu parfumen. Parfumen er et skønt match til den selvstændige og maskuline mand, som ønsker en fantastisk duft, der matcher hans personlighed. Parfumen indeholder blandt andet noter fra citron, cedertræ, lavendel, benzoin, tonka, patchouli og tonka. 


Ikke nok med at de herlige dufte fra Salvatore Ferragamo alle dufter himmelsk, så kommer de også i de smukkeste flakoner, som vil pryde ethvert hjem og udsende et signal om en kvalitetsbevidst mand, der går op i sin fremtoning samt kvalitet. 


Har du fået lyst til at prøve en af de skønne dufte på egen krop eller vil du forære en af de skønne parfumer i gave til en mand du holder af? Så se udvalget af Salvatore Ferragamo parfumerne her på siden og spar mange penge på de populære dufte. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus