Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RUSSELL HOBBS

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RUSSELL HOBBS

Russell Hobbs

Med Russell Hobbs bliver der taget hånd om dine fødevarer og drikkevarer på den bedst mulige måde, så du er sikret den bedste smag hver gang. I over 50 år har Russell Hobbs leveret forskellige slags køkkenapparater til millioner af mennesker over hele verden. Russell Hobbs er ofte i stand til at levere innovative produkter, der er tro til Russell Hobbs arv og værdier. Russell Hobbs fokuserer på konstant at levere redskaber og maskiner, der gør det lettere i hjemmet og i køkkenet.

Russell Hobbs lancerede sit første produkt i 1952, og siden da har mærket været lig med innovation og stil. Brandet tilbyder alt fra elkedler til kaffemaskiner, brødristere og stegepander samt redskaber til hjemmet, som er udviklet efter forbrugernes behov, forventninger og ønsker.

Køkkenudstyr og husholdningsapparater fra Russell Hobbs

For Russell Hobbs er mad og drikke mere end blot noget, der skal indtages. Det symboliserer snarere en livsstil. Med den nyeste teknologi og et unikt design tilbyder Russell Hobbs lækre og funktionelle produkter. Her kan du vælge mellem de helt enkle maskiner, som en kaffemaskine, hvis funktion er at lave filterkaffe. Eller du kan vælge en mere avanceret udgave af en kaffemaskine, der først maler kaffebønnerne og dermed tilfredsstiller selv feinsmeckeren ved hver kop kaffe. Hvis du foretrækker the, tilbyder Russell Hobbs desuden en række elkedler i forskellige udgaver, farver og størrelser. Russell Hobbs har apparater til køkkenet til ethvert behov, om du er den helt store gourmet kok eller ej, finder du med garanti apparater, der kan hjælpe dig i hverdagen.

Billige husholdningsapparater

Vil du gøre madlavning nemmere, og sjovere, eller vil du sidde og nyde en god kaffe? Så har Russell Hobbs din ryg. Og her på siden finder du alle de apparater du kan have brug for i hjemmet. Køb dine køkkenapparater billigt her, og få produkter i god kvalitet, der gør hverdagen lidt nemmere. Husk at vi leverer lynhurtigt lige til døren hver dag, også i weekenderne.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus