Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ROYAL & LANGNICKEL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ROYAL & LANGNICKEL

Royal & Langnickel

Royal & Langnickel har styr på det med pensler. Og det gælder faktisk både makeuppensler og rigtige malerpensler. Men for os beauty elskere er det naturligvis det første jeg vil skrive lidt om her.

Royal & Langnickel makeup børster og pensler

Royal & Langnickel har længe været markedsledende inden for fremstilling af lækre pensler. Brandet har en passion for, at give deres kunder de bedste vilkår for at fylde et lærred med smukhed. Og det gælder sådan set både et rigtig lærred og et ansigt, som kan ses som værende et tomt lærred inden man har lagt makeup.

Royal & Langnickel har lyttet og lytter stadig til kundernes behov, så de kan opfylde alt det vi ønsker fra makeuppensler, både dem der er professionelle makeupartister og almindelige forbrugere. Intet mindre end perfekt er tilladt for Royal & Langnickel.

Eftersom makeupbørster og pensler blev så stor en succes, udvidede Royal & Langnickel sortimentet, så det i dag også tæller produkter inden for body art, spa og negle, som alle besidder den samme høje standard som makeuppenslerne.

Royal & Langnickel har produceret 25 forskellige serier af makeupbørster og tilbehør, så der er noget til ethvert behov.

Billige makeup børster

Makeupbørster er stadig det værktøj de fleste foretrækker, når det kommer til at lægge makeup. Og det er selv efter der er kommet svampe, beauty blenders og silikonesvampe, men penslen kan bare noget helt særligt. Med makeupbørsterne fra Royal & Langnickel er det muligt at lægge en fuld makeup, da de har lavet børster og pensler til alle slags makeupprodukter. Så selvom du til hverdag kun bruger foundation og blush, men til særlige lejligheder gerne vil have både øjenskygge, lave noget contouring og markere brynene, kan du altså finde penslerne til det lige her på siden. Du kan både købe makeupbørsterne enkeltvis eller som sæt, så du har det hele samlet.

Det bliver næppe nemmere og billigere. Hvis du foretrækker andre makeupbørster-, og pensler, kan du finde siden oppe i menuen foroven. Vi har mange forskellige brands og typer. Shop løs!


Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.