Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RODIAL

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RODIAL

Rodial

Rodial blev grundlagt i 1999 af Maria Hatzistefanis og føres i mere end 35 lande. Ideen bag Rodial hudplejeserie er at tilbyde kunder et alternativ til dyre injektioner og plastikkirurgi ved at tilføje naturlige ingredienser i cremer, som virker opstrammende og løftende. Produkterne modvirker synligt strækmærker, cellulite og alderstegn.

Rodial cremer som alternativ til kirurgi

Rodial er naturlig hudpleje som bygger på videnskabelig forskning. Skaberne bag Rodial hudpleje har forsøgt at samle videnskab og naturlige ingredienser i sammensætningen af Rodials unikke produktsortiment.
Rodial brandet har base i London hvor al forskning bag cremerne også foregår. Her skabes de nye Rodial produkter, og det er også her at de allerede eksisterende Rodial cremer og hudpleje produkter videreudvikles og forbedres i løbende korrespondance med førende dermatologer og hudpleje eksperter.

Anti-age og opstrammende cremer fra Rodial skincare

Rodial brandet er først og fremmest skabt som et alternativ til kirurgi. I stedet for kunstigt at pille ved sit ansigt og få indsprøjtet alverdens ting, er Rodial en naturlig vej til en opstrammet og smuk hud. Med serier som Rodial Glamtox, Stemcell og Glamoxy, har Rodial stået i spidsen for nogle af de mest revolutionerende anti-age cremer på markedet. Rodial er stadig styret af hudpleje eksperten Maria Hatzistefanis som arbejder for at lave cremer med en veldokumenteret effekt. Siden lanceringen i 1999, er brandet ekspanderet voldsomt og de hypede hudpleje serier har fået fans over det meste af verden. En del af forklaringen på Rodials store succes skal selvfølgelig findes i den kundeoplevelse som mærket giver, og i de unikke egenskaber som cremerne har, men også fordi Rodial er et forholdsvis billigt hudpleje brand som tilbyder naturlig og eksklusiv hudpleje, men til priser som er til at betale. De mange lækre cremer fra Rodial Glamtox serien samt de gode anti-age produkter, ser uimodståeligt luksuriøse ud, men de er holdt i et prisvenligt niveau. Dette skyldes Rodial brandets grundlæggende vision om at skabe naturlig hudpleje som skal være tilgængeligt for alle.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.