Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ROCK FACE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ROCK FACE

Rock Face

Rock Face beskriver sig selv som en "ny herreserie til dem der ikke gider bullshit". Desuden beskriver Rock Face, at deres produkter er noget, der virkelig virker, og som er noget for dem, der vil lugte af “rigtig” mand. Målet er ikke kun at producere produkter af høj kvalitet, eller pålidelige produkter, men også at levere alt dette til en overkommelig pris. Leder du efter en deo, der holder hele dagen? En ansigtscreme, der holder hvad den lover? Så har du fundet den helt rigtige side! Rock Face er mere for mindre - mere produkt og mindre bullshit simpelthen!

Deodorant til mænd fra Rock Face 

Er du fysisk aktiv og føler, at du har brug for en deodorant, der holder lidt længere og bedre uden at du behøver at putte mere på? Rock Face antiperspirant deodorant har en frisk citrusduft med en tydelig mandig undertone. Deodoranten holder dig tør og lugtfri i op til 48 timer. 

Scrubs fra Rock Face

Rock Face tilbyder også bodyscrubs. Disse scrubs er så fine i kornene, at de også kan bruges i ansigtet. Rock Face Face og Body Scrub indeholder en blanding af knuste valnødeskaller og malet riskorn, som sammen giver en alsidig skrubbeevne. Du får ikke kun en effektiv rensende peeling med en scrub fra Rock Face. Produktet er desuden beriget med fugtgivende jojobaolie, som sikrer, at din hud forbliver blød,fugtet og glat.

Billig hud- og kropspleje til mænd

Er du træt af hudplejeprodukter, der ikke lever op til hvad de lover? Er du også træt af at betale mere på grund af mærket end produktets egentlige evne til at udføre en opgave? Så er Rock Face det oplagte brand til dig. Med et produkt fra Rock Face får du præcis, hvad der er på produktets emballage - hverken mere eller mindre.

På denne side har vi samlet vores udvalg af Rock Faces produkter. Her finder du alt fra anti-aging produkter og body scrubs til deodoranter og shower gel til billige priser. Kvalitet behøver ikke at være mere indviklet end RockFace.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus