Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ROBERTO CAVALLI

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ROBERTO CAVALLI

Roberto Cavalli

Roberto Cavalli er en af verdens mest respekterede og kendte modedesignere. Roberto Cavalli designs er blandt andet kendt og elsket for hans mange kreationer, hvor der indgår dyreprint og sandblæste jeans. Det er dog ikke kun, hvad tøj angår at Roberto Cavalli gør sig bemærket, han har nemlig også udviklet en række parfumer, som skiller sig ud på den fede måde og som er blevet et kæmpe hit verden over. 

Topdesigneren Roberto Cavalli 

Roberto Cavalli blev født i Italien i november 1940. Hans karriere som topdesigner startede, da han som purung studerede tekstildesign på en kunstskole i Italien. Under hans studieophold udviklede han en kollektion med blomsterprint og en række strik styles, som blev startskuddet for hans karriere, da andre fra branchen fik øjnene op for hans talent. I dag finder du ikke blot modetøj hos Roberto Cavalli, men også accessories, sko, møbler, solbriller og parfumer. 

Roberto Cavalli parfumer 

Den italienske top designer har udviklet en række forførende dufte for både mænd og kvinder. Oplev blandt andet den populære duft ‘Florence’ til kvinder, som bedst kan beskrives som en eksplosion af velduftende blomster. Duften er indbegrebet af feminine noter fra eksempelvis solbær, rav, appelsinblomst, mandariner og patchouli. De forskellige kombinationer af søde blomster, friske frugter og den krydrede note fra rav, fuldender parfumen og efterlader en sensuel, feminin og mystisk duft på huden. Udover den fantastiske ‘Florence’ finder du også den sexede Roberto Cavalli Just Cavalli, som ligeledes er til kvinder. Duften indeholder noter fra blandt andet træ, tirablomsten og neoli. Som Florence efterlader Just Cavalli ligeledes en feminin og skøn duft, der uden tvivl vil gøre sig bemærket blandt andre. 

Påfør din parfume korrekt 

Vil du have mest ud af dine Roberto Cavalli parfumer, så kan du med fordel pifte lidt på bryst/maveregion, indersiden af armene og knæhaserne. Din parfume vil følge din kropsvarme og dermed stige opad i takt med varmen. Derfor er det en god ide, at pifte længere nede på kroppen, (eksempelvis knæhaserne) da parfumen så vil kunne duftes i længere tid.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.