Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

ROBERTO CAVALLI

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

ROBERTO CAVALLI

Roberto Cavalli
Roberto Cavalli er en af verdens mest respekterede og kendte modedesigner. Parfumerne er nøje tilpasset til at repræsentere det eksklusive Cavalli brand i udseende og duft. Roverto Cavalli er især kendt for farverige dyreprints og designs, der går lige til stregen, det samme gør disse parfumer der sørger for at du skiller dig ud på den fede måde.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.