Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RIHANNA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RIHANNA

Rihanna

Rihanna, den sexede sangfugl med den powerfulde stemme. Med storhits som Umbrella og The Monster væltede Rihanna ind på den internationale scene og fortryllede alle med sin sexede røst, og selvfølgelig har Rihanna også inspireret duftens verden. Adskillige Rihanna parfume serier er det blevet til gennem årene, og de skønne parfumer fra Rihanna har hurtigt vundet en plads i manges hjerter.
Rihanna parfumer har gjort sig internationalt bemærket med duftserier som Rihanna Nude, en moderne og selvsikker duft, Rihanna Rebelle der leger med sanserne og forfører alles næsebor, Rihanna Rogue, en modig og skøn duft der hurtigt vil gøre dig bemærket, Rihanna Rebl Fleur med sin karakteristiske og anderledes parfume flakon, for ikke at nævne Rihanna Riri eller Rihanna Rogue Love der også er populære parfumer fra den berømte sangerinde.

Sexede parfumer fra Rihanna

Er du på udkig efter en ny og sexet parfume, er det en af de mange parfumer fra Rihanna du skal vælge. Rihanna parfumer er alle meget sensuelle og feminine parfumer til kvinder, og duftnoterne er selvfølgelig inspireret af sangerinden Rihanna og hendes utroligt forførende og erotiske sexapeal. Rihanna er om noget en lille fræk forførerske som med en guddommelig stemme som spænder vidt fra den dybe, lidt hæse og erotiske klang, til de høje og imponerende toner med masser af kraft og styrke. Denne fantastiske diversitet lader de mange Rihanna parfumer sig selvfølgelig inspirere af, og derfor vil man altid opleve et overraskende duft twist i Rihannas parfume serier. Ved første pift vil parfumen synes feminin og lækker, men efterhånden som den bæres på huden, vil Rihanna parfumen rigtig folde sig ud og overraske med nye spændende og sexede duftnoter.

Nye parfumeserier fra Rihanna

Ligesom Rihanna gang på gang overrasker sine mange fans med nye store musikalske hits, gør Rihanna også en stor dyd ud af at lægge navn til nye spændende parfume serier. Har du allerede forelsket dig i en af de skønne parfumer fra Rihanna, så prøv at udforske en af de andre Rihanna dufte. Der vil helt sikkert være flere varianter som du vil komme til at elske.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus