Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RICHMOND & FINCH

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RICHMOND & FINCH

Richmond & Finch

Richmond & Finch er en forholdsvis ny spiller på markedet for eksklusive mobilcovers. Det svenske mærke blev grundlagt i Stockholm i 2014, og er vokset til at blive et af verdens mest anerkendte mærker til mobiler takket være dets evne til at introducere noget spændende og anderledes. Med et eksklusivt design og høj kvalitet har Richmond & Finch gjort mobilcovers til en lige så stor accessory som alt andet.

Richmond & Finch mobilcovers

En af årsagerne til den store succes skyldes en lidenskab for eksklusive mobilcovers, af god kvalitet og med nogle fantastiske designs og mønstre. Desuden holder et cover fra Richmond & Finch rigtig godt, og du er ikke i tvivl om, at du får noget for pengene så snart du står med et mobilcover i hånden.

Richmond & Finch har lavet mobilcovers der er ekstra holdbare ved at at tilføje en metalplade, der løber langs coveret, og en metalring, der løber rundt om åbningen af ??kameraet - et sted hvor der typisk først kommer revner ved andre mobilcovers.

Inspireret af aktuelle trends i modeverdenen, kommer der hver sæson også en ny kollektion fra Richmond & Finch. Kig rundt blandt de mange lækre designs, du kan være helt sikker på, at finde et cover, som ikke blot giver telefonen den ultimative beskyttelse, men også bliver et tilbehør, du ikke vil være foruden.

Richmond & Finch til iPhone

På denne side kan du finde en bred vifte af mobilcovers fra Richmond & Finch til iPhones. Richmond & Finch iPhone covers findes både til ældre modeller som iPhone 6, og til den nyeste iPhone X.

Billige Richmond & Finch covers hos Luxplus

Når du kigger rundt på siden efter et cover, der passer til dit behov, vil du bemærke, at vi ikke kun har et stort sortiment, men at vi også kan tilbyde de populære covers billigt. Vores medlemspriser er meget fordelagtige, så der kan blive råd til lidt mere.

Vi kan desuden levere dit cover lynhurtigt, og hvis du er medlem får du endda gratis fragt, så hvad venter du på?

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus