Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

REXONA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REXONA

Rexona

Rexona er verdens mest solgte deodorant mærke. Rexona blev udviklet i 1908 af en australsk apoteker og hans kone, og Rexona brandet udviklede sig hurtigt til at blive en kæmpe international succes. Rexona har udviklet forskellige serier af deodoranter til kvinder og mænd som giver en frisk fornemmelse, modvirker sved og holder huden tør under armene.

Rexona deo

Du kan finde Rexona deodorant som både deodorant stick, deodorant spray og deodorant roll on. Prøv også Rexona mærkets mest effektive antiperspirant, deodoranten Maximum Protection, som bekæmper svedlugt uanset om du sveder på grund af varme, stress, sport eller andet. Rexona Maximum Protection har en klinisk dokumenteret effekt, og Rexona garanterer dermed at Maximum Protection er en antiperspirant som virkelig virker.

Derudover har Rexona også skabt andre effektive deodorant typer med forskellige funktioner. Du kan f.eks. finde Rexona Invisible Black & White, som forhindrer irriterende hvide mærker fra deodorant på tøjet. Rexona deodorant findes både med mange forskellige skønne parfume dufte til mænd og kvinder, så du kan dufte godt hele dagen og undgå den irriterende svedlugt, der kan opstå efter en lang aktiv dag.

De billige Rexona deodoranter er drøje i brug og du får derfor rigtig meget ud af en deodorant fra Rexona. Er du træt af at svede igennem dit tøj, eller er du generet af svedlugt i forbindelse med sport eller bare under en lang arbejdsdag, kan du med fordel anvende en Rexona deodorant for at undgå problemet med sved. Hvad enten du er til deo spray, deo stick eller deo roll-on, har Rexona en deodorant til dig. Har du sensitiv hud, kan du prøve Rexona Sensitive som er specielt udviklet til folk med sart og følsom hud.

De mange Rexona deodoranter til mænd er særligt fremstillet med maskuline dufte, der vil komplimentere din kropslugt, samtidig med af Rexona deoernes gode egenskaber går ind og holder huden tør, men samtidig giver dig en fornemmelse af friskhed, der holder hele dagen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus