Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

REVITALE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REVITALE

Revitale

Med Revitale øjengel, næsestrips og ansigtsmaske kan du pleje, og bevare dit ansigts smukke ydre.

Relvitale øjengel er specielt formuleret til at reducere forekomsten af fine linjer og rynker, og revitalisere sart hud omkring øjnene. Hver patch fugter og nærer intensivt, hvilket genopretter elasticiteten, og hjælper huden til at se og føles forynget, levende og glat. Den fugtgivende formel hjælper også på hævelser, og mørke rander under øjnene. Du kan også anvende dem på de fine linjer omkring munden.

Billige Revitale produkter

Du kan også anvende Facial Wax Strips fra Revitale. Voksstripsene kommer i en pakke af 12 stk. samt 2 plejende servietter til at berolige det behandlede område. Stripsene fjerner effektivt uønskede hår fra ansigtet. Voksstripsene er klar til brug direkte fra pakken, og de kan anvendes på selv de korteste hår. Facial Wax Strips er velegnet til normal og sart hud.

Voksen er beriget med økologisk grøn the og mint, der virker beroligende på huden. Facial Wax Strips er desuden dermatologisk testet.

De effektive strips giver dig glat og blød hud med kun 5 simple trin:
Trin 1: Varm voksstripsen op mellem håndfladerne
Trin 2: Træk stripsen forsigtigt fra hinanden
Trin 3: Placér en voksstrips på huden, og gnid oven på den et par gange i samme retning som hårene
Trin 4: Fjern derefter straks stripsen med en hurtig bevægelse imod hårenes groretning
Trin 5: Massér en Post Waxing Wipe blidt ind i huden

Sidst men ikke mindst kan du få næsestrips fra Revitale. Stripsene fjerner effektivt tilstoppede porer og urenheder på næsen. Næsestripsene renser i dybden samt efterlader huden ren og glat. Deeply Absorbent Nose Strips kan anvendes på alle hudtyper.

Voksstripsene indeholder ekstrakt fra trækul, der gennem et magnetisk system absorberer de tilstoppede porer og hudorme. Næsestripsene er beriget med naturlige ingredienser som tea tree-olie og troldnød-ekstrakt, der plejer huden, mens mentol har en beroligende effekt.

Vask ansigtet, og rens det for makeup, cremer og lignende. Tag en Deeply Absorbent Nose Strips fra Revitale og fjern plastikken, gør næsen våd, og påfør strippen. Glat luftbobler på strippen ud, og sørg for, at den sidder godt fast på næsen. Lad strippen tørre i 15-20 minutter, indtil den føles tør og stiv, og pil den nænsomt af næsen. Det anbefales, at du bruger én næsestrip om ugen og maksimum tre på en uge.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus