Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

REUZEL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REUZEL

Reuzel

Reuzel har aldrig ladet sig styre af de flygtige maskuline skægtrends og hårtrends som kommer og går. I stedet har Reuzel brandet valgt at fokusere på den helt klassiske barberkunst og klippeteknik med tidsløse herrefrisurer som aldrig går af mode. Klassiske mandefrisurer som quiffs, pompadours, undercut eller flattops. Frisurer som tager dig tilbage til 1920’ernes og 30’ernes engelske gentlemens, fyrrernes New York city boys og 50’ernes rockabilly ikoner. Men alle frisurer som er hotte og relevante den dag i dag.

Klassiske herrefrisurer med Reuzel pomader


Historien om Reuzel begynder i en barbersalon og herrefrisør i Rotterdam hvor ejerne Leen og Bertus i årevis barberede og stylede alle typer af mænd, fra rockere til rockstars. Efter årevis med indsamling af erfaring og viden om skægtrends og herrefrisurer, besluttede Leen og Bertus sig for at udvikle deres egne barber og hårprodukter til mænd og dette blev naturligvis til de fantastiske produkter og brandet Reuzel Pomade.

Reuzel Pomade til den moderne, men klassiske mand

Reuzel betyder svinefedt på Hollandsk og stammer fra gammel tid hvor hår pomader var fremstillet af dyrefedt. Reuzel logoet forestiller netop også en stor, fed orne. I dag fremstilles Reuzel pomaderne dog heldigvis med olie, vand og ofte bivoks.
Her på siden finder du flere forskellige Reuzel pomader alt efter hvor meget hold og hvilken effekt du ønsker i dit hår. Reuzel Green giver et medium hold, Reuzel Red giver meget glans, Reuzel Blue et stærkt hold og ekstra glans og sidst men ikke mindst Reuzel Pink som giver ekstra stærkt hold og glans som holder hele dagen. Til Reuzel sortimentet hører også shampoo, balsam og tonic til mænd som dufter lækkert af eksempelvis mint og cola. Er du typen der holder dig til de klassiske mandefrisurer, bør du absolut også prøve en af de helt klassiske pomader fra Reuzel. De er tidsløse, men absolut trendy på den cool måde.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus