Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

REPLAY

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REPLAY

Replay

Replay er et italiensk tøjmærke som især er kendt for deres jeans og denimtøj. Til at komplimentere deres brand har Replay også udviklet en serie parfumer, der er inspireret af brandets cool attitude og stilsikre fremtoning. Replay laver både herre- og kvindedufte som du kan forkæle dig selv med eller en du holder af. 


Replay parfumer 

De super flotte flakoner fra brandet Replay kan som sagt nydes af både mænd og kvinder. Alle parfumevarianterne kommer i Eau de Toilette udgaven og tilfører derfor en behagelig duft uden at hænge for tungt på huden i mange timer frem. 


Når du har fået din nye yndlings Replay parfume i hånden, er der nogle gode råd du kan følge for at passe godt på din nye yndlingsduft. Mange laver en række fejl, når de påfører parfume, men med disse enkle råd er du sikker på at få mest muligt ud af din nye Replay duft. 


Når du påfører din parfume så sørg for ikke at gnide dine håndled mod hinanden (hvis det er her du påfører din parfume). Når man gnider huden mod hinanden vil duftmolekylerne nemlig blive forstyrret, hvorfor det er bedst blot at lade parfumen værre, når først du har sprayet din parfume på kroppen. En anden ting du kan være opmærksom på er at spraye din parfume på knæhaser, inderside af armene og maveregion. Din duft vil kunne nydes af dig selv og andre i længere tid, hvis du har påført parfumen længere nede på kroppen end normalt, da duften vil stige opad i takt med din kropsvarme. En anden god ide er at påføre din parfume lige efter bad, når huden stadig er en smule fugtig og varm. Dette gør nemlig at parfumen binder sig nemmere til huden frem for, når du lige er på vej ud ad døren. 


Nyd godt af de skønne Replay parfumer til både ham og hende lige her på siden til super billige penge. Gør dig bemærket blandt mængden med de personlige duftnoter fra Replay, vi er sikre på at de vil falde i god smag.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus