Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RENEW YOU

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RENEW YOU

Renew You

Renew You er til dig der vil forkæle dig selv lidt ekstra og passe godt på din hud, så den kan holde sig smuk hele livet. Renew You er perfekt til de dage, hvor du ønsker at sætte dig selv og dit velbefindende i fokus med en fantastisk maske, hvor tiden bare handler om dig, hvor du kan pleje dig selv og slappe helt af. Sørg for at du altid har en skøn ansigtsmaske lige ved hånden med hjælp fra Renew You. Vi er sikre på at du vil føle en skøn følelse i hele kroppen efter at have brugt en maske fra brandet. Kom godt i gang med din hudpleje lige her på Luxplus. Vi har sørget for at du kan få produkter fra Renew You til meget små priser. 


Ansigtsmaske fra Renew You

Vil du gøre søndagen ekstra afslappet i velværens tegn? Så kan du roligt købe Renew You Intense Hydration Anti-Ageing Face Mask. Masken er en super smart sheetmaske og den indeholder fantastiske antiage ingredienser såsom hyaluronsyre, som i den grad er en populær og attraktiv ingrediens på skønhedsmarkedet. Hyaluronsyre hjælper huden med at forblive hydreret, da ingrediensen binder fugten i huden. Denne ingrediens vil derfor virke udglattende på fine linjer og rynker, så huden synes mere glat, jævn og ungdommelig. Da masken er en sheetmask vil den føles skøn mod huden, da den vil tilføre en lettere kølende effekt, som vil understrege den friske følelse som du vil opleve, når du bruger en maske som denne fra Renew You. Har du haft en travl dag, eller måske en travl uge, så er denne maske helt essentiel at komme hjem til, da du mens du bruger den, kan læne dig tilbage, lukke øjnene og bare nyde de minutter, hvor masken får lov at arbejde på din hud, hvor du ikke skal gøre andet end at slappe af og prøve at komme helt ned i gear igen. Da masken er en sheetmask er den super nem at påføre, da den er formet efter dit ansigt. Så du skal på den måde ikke stå og påføre den rette mængde med videre, men blot lægge masken over ansigtet og lade den arbejde i de angivne minutter. 

Sørg dog for at din hud er renset fri for makeup rester og snavs før brug. På den måde kan masken bedre arbejde på din hud. 


Bestil den skønne maske billigt her på Luxplus, så kan du hurtigt komme i gang med at forkæle dig selv og din hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus