Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

REESE'S

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REESE'S

Reese's

Reese er et varemærke tilhørende den amerikanske gigantiske virksomhed Hershey Company, en af ??branchens ældste spillere med over 120 års erfaring. Reese begyndte sin rejse i 1928 i en kælder hos en tidligere Hershey-medarbejder, der ønskede at starte sit eget slik firma. Reese’s grundlægger, der ligeledes hed Reese, kombinerede sine to favorit ingredienser, nemlig chokolade og jordnødder, og skabte blandt andet de populære Reese's Peanut Butter Cups. Reese var et uafhængigt selskab indtil 1963, hvor Reese fusionerede med The Hershey Company. I USA er Reese uden sammenligning det mest populære slik mærke.

Reese’s chokolade og peanut butter

Elsker du chokolade af alle slags? Er du måske lige så glad for jordnødder? Så vil du helt sikker elske den vanedannende kombination af sødt og salt som Reese er. Denne himmelske smagskombination er tilgængelig i forskellige designs. Sætter du også pris på, når blød creme møder en sprød ydre? Så prøv Reese’s Peanut Butter Sticks. De tre komponenter i chokolade, sprød vaffel og jordnøddesmør giver en fantastisk smagskombination, der tilfredsstiller den søde tand med det samme. Du kan også prøve Reese's Nut Bar, som giver et lignende crunch på grund af de hele jordnødder.

Hvis du prøver USA’s mest populære slik, kan du ikke også lade vær med at prøve Reese's Peanut Butter Cups. Cremet peanutbutter med et sprødt chokoladeovertræk, det er alt! Så utrolig simpelt og alligevel smager det som englene synger.

Billigt slik fra Reese’s

Hvor mange gange har du ikke siddet i sofaen foran fjernsynet, set en god film, og er pludselig blevet sliksulten. Hvor mange gange er du ikke gået ud i køkkenet, for lige at tjekke om der er kommet noget slik derud siden du var der 5 minutter tidligere? På denne side har vi samlet vores udvalg af meget populære Reese’s til meget lave priser, så du kan sørge for at fylde slikskuffen helt op med disse lækre chokolade snacks, så du ikke bliver skuffet næste gang du bliver sliksulten.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.