Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RAZORPIT

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RAZORPIT

Razorpit

Razorpit blev skabt af tre danskere på baggrund af intet mindre end irritation. irritation over at skulle skifte barberblade konstant, når nu de er så dyre. De undersøgte derfor, hvorfor de bliver slidte og skal udskiftes ofte, og fandt ud af at det faktisk ikke er selve barberbladet der bliver slidt, men at der samles mikroskopiske rester af barberskum, sæbe og døde hudceller, som sløver bladene. Derfor opfandt de Razorpit, som er en barberbladssliber, der sørger for at barberbladene holder længere. Det er jo helt genialt, og man kan undre sig over hvorfor der ikke er nogen der har fundet på det noget før.

Få dine barberblade til at holde længere

Razorpit renser og vedligeholder barberbladene, så bladene holder til mindst 150 barberinger, hvilket er op til 6 gange så mange som normalt. Det fantastiske ved det her er, at du for det første slipper for at skulle skifte barberblade ofte, som sparer dig for en masse penge, og for det andet mindsker det også miljøbelastningen, da du ikke smider lige så mange barberblade ud.

Hvordan virker slibningen af barberbladene?

Bladene bliver kort sagt rengjort via friktion. Razorpit fjerner snavs og døde hudceller fra barberbladene, ved at smøre lidt barberskum på silikonen, og kører bladet hen over silikoneoverfladen modsatte vej end ved barbering, imens man presser en smule. Den friktion der sker, renser bladene, så de kan bruges igen og igen.

Billige barberblade

Barberblade er noget de fleste af os bruger, men som ingen af os rigtig gider bruge penge på. Derfor er det også rigtig ærgerligt at de koster så mange penge, medmindre man køber barberblade på Luxplus, hvor de er billigere. Men ikke desto mindre, sørger Razorpit for at du kan spare endnu flere penge på dine barberblade, ved at forlænge levetiden på dem, hvilket i sidste ende betyder at barberblade ikke er så dyre alligevel.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.