Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

RADOX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

RADOX

Radox

Radox har mange lækre sæber at vælge imellem både til køkkenet, badeværelset, badekaret og meget mere. Radox kan både variere i konsistenser og dufte, så der er mange muligheder for at få forskellige dufte til de forskellige rum, hvis du ønsker det. Her på siden kan du få rigtig mange af Radox produkterne til små priser, da du med et medlemskab kan shoppe yndlingsprodukter til langt færre penge. Se udvalget igennem og se nærmere på de forskellige ingredienser, der bliver brugt i hver enkelt sæbe, så du finder den variant som du synes allerbedst om og vil få mest glæde af at have i dit hjem. 

Billige håndsæber fra Radox

Radox har blandt andet skabt mange variationer af håndsæbe. Du kan blandt andet få en sæbe med tilsat tea tree oil, der har en antiinflammatorisk funktion, som er med til at dræbe bakterier, hvilket et helt essentielt, når vi snakker om en god og funktionel håndsæbe. Derudover kan du også få sæber med den friske duft af lime og koriander, granatæble, æble eller kokos og mange, mange flere. Alle sæberne vasker dine hænder rene uden at udtørre huden, hvilket er helt perfekt til det daglige brug. 

Badesalt fra Radox

Udover de ovenstående sæber kan du også få en skøn badesalt fra brandet som du kan nyde at forkæle dig selv med. Fyld badekaret op og kom den skønne badesalt i vandet, når saltet er opløst, kan du hoppe ned i det varme vand og blot nyde nuet og de egenskaber som Radox badesalten tilfører til dit bad og din hud. Den skønne badesalt består af en del urter som er med til at lindre smerter fra ømme muskler og led. Du vil derfor kunne føle en enorm afslappethed og velvære efter dit bad med Radox badesalt. Udover badesalten kan du naturligvis også få en almindelig body wash fra brandet, som vil rense din hud ren, men samtidig bevare fugtigheden i huden og som vil efterlade den super velduftende. 


Prøv de herlige Radox sæber og badesalte allerede i dag!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus