Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

QUEST

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

QUEST

Quest

Når du skal fjerne din makeup eller rette den til, er det altid rart at have nogle vatpinde inden for rækkevidde. Mange tænker nok ikke over, hvor mange vatpinde de faktisk bruger på badeværelset, men de fleste af os bruger dem dagligt og gerne mere end en. Det er derfor rart at have nok vatpinde i hjemmet, til når man skulle få brug for dem. Her på Luxplus kan du få billige vatpinde fra Quest, så du kan være sikker på at have nok vatpinde i hjemmet. 

Billige vatpinde fra Quest på Luxplus

Der er mange ting som du kan bruge en vatpind til. Selvfølgelig at rense dine øre med, som de fleste nok bruger en vatpind til. Det kræver en mild hånd at rense øre, da området er sart og ikke tåler, at man trykker for hårdt. Med de milde Quest vatpinde kan du dog være sikker på, at du kan give dine øre en mild rensning, da den behagelige vat i hver ende af pinden, vil sørge for at du får en god og behagelig oplevelse hver gang du skal rense ørene fri for snavs, skidt og ørevoks. Udover at rense øre er vatpinde også perfekte værktøjer til at rette makeuppen til med. Har du eksempelvis fået mascara på øjenlåget, så kan du let og enkelt fjerne mascara med en fugtig vatpind. Er du vild med eyeliner, men har svært ved at lægge den til perfektion, så kan en vatpind også hjælpe dig med at opnå det skarpe look som du drømmer om. Derudover kan vatpinde også benyttes til rengøring af steder du ikke kan komme til - eksempelvis hvis der er beskidt mellem tasterne på computeren eller andre steder i dit hjem, hvor du ikke ville kunne komme til uden hjælp fra en vatpind. 

Her på Luxplus kan du spare mange penge på Quest vatpinde. Opret blot et medlemskab til siden her og få adgang til produkterne til medlemskabs priser. Du får de første 30 dage helt gratis og vi leverer din ordre lige til din hoveddør.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus