Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PURPLE TREE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PURPLE TREE

Purple Tree

Purple Tree Skincare er for dig, som ønsker at pleje din hud med multifunktionel, mild, naturlig og effektiv hudpleje. Hos Purple Tree Skincare er intet overladt til tilfældighederne og du kan bruge alle produkter med god samvittighed over for både miljø, dyr og dig selv. Læs med her og bliv klogere på, hvad Purple Tree Skincare kan gøre for dig. 

Vegansk og cruelty-free hudpleje fra Purple Tree Skincare 

Hos Purple Tree Skincare står dyr deres hjerte nært og de har derfor valgt ikke at benytte nogen form for animalske stoffer i deres produkter, eller for den sags skyld tests på dyr. Dette resulterer derfor i, at du får produkter, som er 100% veganske med dertilhørende Cruelty-Free certifikat på alle produkter fra brandet.

Produkter med naturlige ingredienser 

Purple Tree Skincare er foruden deres bevidsthed, hvad angår dyr ligeledes meget bevidste i deres brug af ingredienser. Brandet benytter nemlig naturlige og nærende ingredienser, som har en fantastisk effekt på vores hud. Eksempelvis er ingredienser som granatæble, kokos, grapefrugt og fersken nogle af de ingredienser, der går på tværs af produkterne. Der findes derfor produkter for enhver smag, hvilket giver dig rig mulighed for at finde din nye favorit blandt sortimentet. 

Multi produkter til din hud, hænder, læber og bryn 

Vil du have produkter, som tilfører huden flere gode egenskaber, kan du med fordel se nærmere på Miracle Balms fra Purple Tree Skincare. Alle Balms er udviklet, så de vil få dig til at se skøn ud, samtidig med at du kan føle dig godt tilpas. Purple Tree Skincare Balms er alle multiprodukter, som er skabt til at pleje tør hud, tørre læber og tæmme pjuskede øjenbryn og dermed gøre dem mere medgørlige og lettere at style. 

Smuk og sund hud på farten 

Uanset hvilken Balm der måtte være din favorit, kan du være sikker på at få et produkt i hånden, som vil kunne pleje, blødgøre og fugtgive mange områder på krop og ansigt. Hav derfor altid din favorit Miracle Balm i tasken, så du er sikret en smuk, hydreret hud med en sund udstråling.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus