Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PURE MIND

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PURE MIND

Pure Mind

Pure Mind producerer ansigtsmasker, der sikrer fugt til huden. Du får masker, der sikrer at en kedelig og tør hud igen stråler og er gennemfugtet. Maskerne danner et beskyttende lag henover huden, som sørger for at huden er fuld af glød, er fast og elastisk.

Pure Mind har lavet forskellige sheet masker til alle behov, så du kan være sikker på at finde en der passer til lige netop det din hud har brug for.

Sheet masker fra Pure Mind

Pure Mind har lavet mange forskellige masker, som er gode på hver sin måde. I sortimentet finder du blandt andet en sheet maske med grøn the, som virker beroligende på en stresset hud. Du finder også en maske med havregryn ekstrakt, som giver næring til en sart hud. Denne maske virker desuden pore reducerende. Du kan desuden finde masker med perle ekstrakt, med aloe vera, kul og ginseng.

Sådan bruger du sheet maskerne

Start med at rense dit ansigt grundigt, og påfør dernæst masken på ansigtet. Lad masken sidde i 10-20 minutter. Efter du har taget masken af, kan du med fordel klappe eller massere det overskydende væske fra masken ind i ansigtet, så huden får suget al den fugt til sig som den kan.

Billige sheet masker hos Luxplus

Her på siden finder du vores udvalg af de lækre sheet masker fra Pure Mind. Der er noget for enhver smag, og enhver hudtype, så kast dig ud i at give optimal fugt til din hud. Vi leverer lynhurtigt, og har altid gratis fragt. Så Tag nogle med til din næste venindehygge aften, eller forkæl dig selv med en sheet maske, så du kan slappe helt af, og give din hud lidt ekstra opmærksomhed.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.