Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PURE LUX COLLECTION

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PURE LUX COLLECTION

Pure Lux Collection

Pure Lux Collection er udviklet af den britiske detailhandler County Sales, som blev stiftet tilbage i år 1981. Country Sales er specialiseret i en række forskellige produktlinjer, hvor Pure Lux Collection er en af ​​dem. Virksomheden forhandler mærkevarer fra Storbritannien, som hver især har fokus på sundhed og skønhed. Læs med her, og bliv klogere på, hvad Pure Lux Collection kan gøre for dit hår. 

Følelse af luksus med conditioner fra Pure Lux Collection 

At påføre balsam hver gang du vasker hår, er en rigtig god ide, da du ved regelmæssigt brug af conditioner opnår en stærk fugtgivende virkning, som gavner både hår og hovedbund. Efter brug af conditioner vil håret føles blødt og skinnende og tilmed være nemmere at rede ud. Derudover er conditioner særligt ideel at benytte i forbindelse med et hår, der er elektrisk, da de bløde og fugtgivende ingredienser fra conditioneren er med til at kontrollere hårene. Blandt Pure Lux Collection sortimentet finder du en række forskellige conditioners. De forskellige produkter indeholder blandt andet ingredienser såsom argan olie, keratin, kokos, kastanjeolie, som alle er utroligt nærende og naturlige ingredienser, som hjælper dit hår med at fremstå både sundt og smukt. Ved hjælp af en god conditioner forsegler du håret efter hver hårvask, så håret forbliver hydreret, blødt og forhindrer krus i at opstå. 

Billige conditioners fra Luxplus

Bare fordi Pure Lux Collection tilbyder conditioners af høj kvalitet betyder det ikke, at de behøver at koste en formue. Hos Luxplus ønsker vi at kunne tilbyde dig hårpleje i verdensklasse til en rimelig pris, hvor alle kan være med. Da priserne er så små, kan du være sikker på, at du altid kan få råd til dine yndlingsprodukter fra Pure Lux Collection. Se udvalget her på siden og find netop det produkt, som passer til dig og dine behov. Bestiller du dine Pure Lux Collection produkter inden klokken 15.00, får du dine produkter til døren allerede dagen efter din bestilling. Se frem til at gøre tørt, livløst og kruset hår til fortid.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus