Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PURE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PURE

Pure

Pure har renseservietter til ethvert behov og situation. Her finder du renseservietter til intimpleje, eksfoliering og makeupfjerner. Renseservietter er utrolig praktisk, da de ikke kræver yderligere produkter eller tilbehør for at udføre opgaven. Når du har brugt en serviet, smider du ganske enkelt bare i skraldespanden. Dette passer perfekt til, når du er på farten eller ikke har en håndvask til rådighed.

Pures emballage er forseglet, så servietterne ikke tørrer ud. Renseservietterne indeholder nærende ingredienser som aloe vera, som sikrer, at din hud ikke tørrer ud eller bliver irriteret. Med Pures produkter bliver du hurtigt færdig med at rense ansigtet uden at gå på kompromis med resultatet. Hurtigt, nemt og effektiv!

Renseservietter til at fjerne makeup

Pure har et bredt sortiment af renseservietter, også nogle der kan hjælpe med at opretholde en sund PH-værdi i underlivet. Nemt når man er på farten til festival eller andre situationer, hvor man gerne vil opretholde en god hygiejne uden at have vand i nærheden.

I Pures sortiment kan du også finde renseservietter til at fjerne makeup med. Det er dem du finder i vores sortiment, og der findes forskellige slags afhængig af behov og hudtype. Renseservietterne fjerner effektivt din makeup, samtidig med at din hud bliver fugtet og forfrisket. Hvis du for eksempel har følsom hud, bør du prøve Pure Sensitive Complete Cleansing Wipes. Disse renseservietter giver en mild rensning af ansigtet, så det er klar til serum og cremer.

Hvis du derimod ønsker renseservietter, til en lidt ældre hud, der er gode til dig med begyndende linjer og rynker, skla du vælge de renseservietter, der indeholdere E-vitamin og aloe vera.

Pure gør jobbet for dig, så du hurtigt og nemt kan få renset ansigtet og du har tid til noget andet.

Billige renseservietter

På denne side har vi samlet vores udvalg af Pures effektive og tidsbesparende renseservietter til meget gode priser. Med disse produkter kan du fjerne med makeup hurtigt. Pakkerne har en praktisk størrelse, der passer perfekt i tasken, mens du er på farten.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus