Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PUMA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PUMA

Puma
Puma er et verdensberømt sportsmærke med det særlige logo der forestiller en springende puma. Men udover sit berømte sportstøj er puma også producent af en række, forskellige skønne dufte og parfumer til mænd og kvinder.
I serien af puma parfumer kan nævnes Puma Animagical edt til mænd i en flot parfume flaske inspireret af sportens verden, Puma Jam edt til mænd i 60 ml i et farverigt og humoristisk design, eller Puma Yellow som er en feminin og frisk edt til kvinder i størrelse 40 ml i en gul rund parfume flakon.
Puma parfume er til den sportslige mand eller kvinde som ønsker en lækker og frisk parfume i en flot og farverig parfume flakon.
Siden Puma begyndte at producere parfumer, er interessen for de forskellige Puma parfumer kun vokset og de er i dag populære hos både sportsfolk og aktive forbrugere der ønsker en frisk, moderne parfume, lige til at have med i træningstasken.
Puma Animagical eau de toilette 60 ml til mænd er en aromatisk, maskulin og træagtig mande parfume med skønne duftnoter af blandt andet kardemomme, rosmarin, friske frugter som æble og ananas og trænoter som giver denne puma edt et maskulint touch.
Puma parfume til mænd og puma parfume til kvinder er billig parfume, men puma går ikke på kompromis med kvaliteten og lever op til mærkets kendte ry inden for kvalitet, sport, mode og coolness.
Med det spændende parfume udvalg til mænd og kvinder, har Puma brandet netop forsøgt at overføre denne coolness fra sportsbrandets kendte produkt udvalg, til også at gælde de lækre Puma parfumer, og de forskellige dufte fra Puma, giver din krop et forfriskende udtryk samtidig med at duften holder længe. En billig Puma parfume er en god gave til både kvinden og manden der elsker Puma designet og det sporty look. Puma logoets puma i spring er også at finde på Puma parfume flakonerne som dermed er letgenkendelige og lyser langt væk af Puma design og det sporty stillook.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.