Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PROCLÉ

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PROCLÉ

Proclé

Proclé er et svensk beauty brand grundlagt i 2011 i Stockholm af Linnea Ark. Proclé er fransk for "nøgle", og Proclés idé er simpelthen bare, at hjælpe dig som forbruger til at finde nøglen til skønhed. Proclé har hurtigt etableret sig som et overkommeligt brand inden for skønhedsprodukter, især i hudpleje. Ud over det faktiske indhold af Proclés hudplejeprodukter lægges der stor vægt på produktets design. Indpakningen, der udstråler skandinavisk minimalisme med et retro touch er en fryd for øjet, som er så pæne, at du med glæde vil have dem stående fremme derhjemme.

Proclé læbepomade - Volume Lip Balm

Starten på Proclés hurtige succes var læbebalsamen Proclé Volume Lip Balm. Siden lanceringen i 2011 har Proclé løbende udviklet og forbedret lip balm formlen. Proclé Volume Lip Balm er blevet kendt for sine fugtgivende og beskyttende egenskaber, som indeholder helt unikke ingredienser som kollagen, hyaluronsyre og endda chili, som tilføjer volumen til dine læber. Læbepomaden er tilgængelig i både gennemsigtig og i en række fine nuancer, der giver et sofistikeret touch til dit look.

Proclé håndcreme

Proclés håndcremer er også blevet en stor salgssucces. Mange af os får tørre og sprukne hænder i løbet af de lange og kolde vintre i Skandinavien, og Proclé har udviklet deres egne særlige cremer, for at beskytte og fugte hænderne mod vores kølige nordlige klima. Proclé håndcreme er tilgængelige i en række virkelig dejlige dufte, som alle er opkaldt efter berømte steder i Sveriges Stockholm. Det som vi især kan lide ved Proclé håndcreme er designet på tuberne, der udstråler både minimalistisk skandinavisk design og charmerende retro-følelse. Hvem havde forestillet sig, at en tube håndcreme også kunne være noget man har lyst til at have stående hjemme på badeværelset?

Billige Proclé produkter

Proclé er altså kendt for at være et mærke til en overkommelig pris, så flere mennesker har råd til rigtig god hudpleje tilpasset vores nordiske klima. Køb Proclé billigt hos Luxplus for at spare endnu flere penge på svenske kvalitetsprodukter, der vil gøre underværker for din hud.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus