Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PROBAT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PROBAT

Probat

Probat er et internationalt sæbebrand som er eksperter i trægulve, klinker og anden gulvbelægning. Probat udvikler sæber til at rengøre og samtidig beskytte gulvets overflade og du kan finde sæbe til alle typer af gulve. Særligt Probat Træsæbe er en populær kvalitetssæbe som renser og plejer dit trægulv uanset træsort og overfladebehandling.

Kan Probat Træsæbe bruges til alle typer af trægulve?

Uanset om dit trægulv er ludbehandlet, lakeret, olieret eller helt ubehandlet, kan du med fordel bruge Probat Træsæbe til at rengøre med. Probat Træsæbe bruges også af professionelle gulvslibningsfirmaer og rengøringsfirmaer til trægulve, men kan også sagtens anvendes af private.
Probat Træsæbe sørger for at rense dit trægulv uden at skade træets naturlige fibre og look. Probat sæbe lægger samtidig en beskyttende hinde på gulvet som modvirker snavs og pletter i at trænge ned i gulvet og sætte sig fast. Ved at bruge Probat gulvsæbe, vil du derfor også opleve at dit gulv holder sig pænt og renere i længere tid end ved brug af normal gulvsæbe.
Efter kun få gulvvaske med Probat Træsæbe og rengøring, vil dit trægulv føles og virke mere mættet. Dette mærkes ved at trægulvets overflade får et mere behageligt og blødere touch og bliver mere blødt at træde på. De stive fibre i gulvet, vil lægge sig ned og ikke længere hænge fast i strømper og gulvet vil blive sundere og bedre til at beskytte sig selv.

Professionel gulvsæbe fra Probat

Rengøringssæbe fra Probat er sæber udviklet til rengøring og pleje af sarte naturlige materialer som f.eks. træ, klinker, sten, marmor osv. Probat Træsæbe kan bruges på alle typer trægulve, behandlede som ubehandlede. Læs altid brugsanvisningen og sæt dig ind i om materialet du vil rengøre, kan tåle sæbe og de aktive indholdsstoffer i produktet.
Brug lunkent vand til at blande sæben med og vask med en ren gulvmoppe eller klud over hele gulvet i lange glidende strøg.
Har du gulvklinker kan du bruge Probat Natursæbe Klinker som effektivt rengør og beskytter dit klinkegulv. Både Probat gulvsæbe til klinker, marmor, sten og træ er nem at dosere og anvende og giver altid et flot resultat.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus