Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PORSCHE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PORSCHE

Porsche
Porsche er et tysk luksusbilmærke, der har udviklet sin egen serie af herredufte og deodoranter. Både i duft og flakondesign er duftene tænkt med henblik på den sporty og aktive mand med hang til fart og spænding. Produkterne har et stilrent design og er præsenteret på en tidløs måde, der gør dem flotte at have stående på enhver badeværelseshylde og bi(l)bringer et maskulint touch.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.