Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

POND'S

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

POND'S

Pond's

Pond’s er et amerikansk skønhedsmærke som startede helt tilbage i 1846. Det store udvalg har siden sin opnået nærmest kultstatus og bredt sig til det meste af verden.
Især produkter som Pond’s Vanishing Cream, Pond’s Healing Cream og Pond’s Cold Cream meget populære hudpleje produkter til daglig pleje. Pond’s laver simple produkter til hverdagens hudplejerutine, der hjælper huden til et ideelt og velplejet udseende.

Billige cremer med anti-age

Ponds serum, ansigtscreme, anti-age, øjencreme, dagcreme, natcreme og meget mere er udviklet gennem mange års samarbejde med anerkendte forskere og videnskabelige undersøgelser af hud og ingredienser. Pond’s hudpleje team består af dermatologer og andre hudeksperter som hele tiden arbejder for at skabe de bedste hudpleje produkter der får det bedste ud af din hud. Derfor er Pond’s fanskare på verdensplan også kun vokset og vokset år for år. Pond’s beauty brand bygger på grundig research og analyse af hudens forsvar og opbygning. Bag hvert hudpleje produkt og Pond’s creme ligger utallige tests og feedback som har gjort hver eneste produkt fra Pond’s til et kvalitetssikret og unikt produkt til din hud.
Forkæl dit ansigt med Pond’s professionelle skin care cremer og antiage produkter som virker opstrammende og forryngende på den modne hud. Pond’s er hudpleje i det prisvenlige leje hvor alle kan få råd til en lækker creme. Der er en grund til at Ponds cremer er blevet det internationale kultbrand det er i dag. Bag ethvert populært hudpleje brand ligger en fortælling om cremer der virker. Hypen omkring Pond’s hudpleje er gået fra mund til mund og har fået spredt fortællingen om de gode, plejende cremer der får huden til at stråle.
Med Pond’s cremer kan du få del i de lækre og unikke egenskaber som gør hver enkelt creme til en luksuriøs oplevelse af hjemmespa og ansigtsbehandling. Pond’s gør det muligt at få en flottere, mere ensartet hud der gløder af sundhed.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus