Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PLEDGE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PLEDGE

Pledge

Det kendte og elskede rengøringsmærke Pledge har eksisteret i mere end 50 år og er skabt af det verdensberømte rengørings familiefirma SC Johnson som gennem fem generationer har udviklet og skabt kendte og effektive produkter inden for rengøring, skopleje, skadedyrsbekæmpelse, dufte i hjemmet og meget mere. SC Johnson er markedsledende når det kommer til rengøringsprodukter, og med over 131 års erfaring, er det ikke så mærkeligt at produkterne kan findes i hjem i hele verden. SC Johnsons portefølje består af nogle af de største rengørings brands der findes.

Visionen er at skabe renere, sundere og bedre hjem til familier alle steder. SC Johnsen har over 13.000 medarbejdere ansat i over 70 lande, med hovedkontor i Wisconsin.

Det er vigtigt for SC Johnson at passe på miljøet og at skabe gode arbejdspladser. Det vi gør i dag, vil vores kunne høste frugterne af, og det er alles ansvar at den høst er så god som muligt. Derudover er SC Johnson en virksomhed med holdninger, og har nogle helt faste regler der bliver overholdt når de opererer internationalt. Det drejer sig for eksempel om menneskerettigheder, at overholde nationale love, bruge de bedste ingredienser og begrænse forurening og spild.

Billige rengøringsmidler fra Pledge

Her på siden kan du finde vores udvalg af de lækre produkter fra Pledge. Vi har blandt andet et udvalg af forskellige rengøringsmidler, hvoraf nogle af dem kan bruges universalt, altså til alt stort set, og andre er begrænset til for eksempel at kunne rense møbler og så videre.

De universale produkters primære funktion er at sørge for at hjemmet bliver støvfrit og rent. Sprayen beskytter desuden mod hverdagspletter, såsom pletter og skjolder. Resultatet er blanke overflade, der skinner så meget at du kan spejle dig i overfladerne. Møbelsprayen sørger for en langvarig beskyttelse mod de ting møblerne bliver udsat for på en daglig basis, såsom slid, mærker osv.

Du finder billige rengøringsmidler lige her på siden. Nu er der altså ingen undskyldning for ikke at have pæne og rene møbler derhjemme.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.