Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PLANTUR 39

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PLANTUR 39

Plantur 39

De hormonelle ændringer, der forekommer i begyndelsen af ​​overgangsalderen, kan påvirke hårkvaliteten negativt. Sådanne hormonelle ændringer kan forårsage androgen alopeci - hårtab. Det kvindelige kønshormon østrogen falder i overgangsalderen, hvilket igen øger effekten af ​​det mandlige kønshormon testosteron på hårrødderne. Hårtab er noget, vi alle oplever. Vi mister op til 60 hår i normale tilfælde. Når dette antal fordobles, kan du begynde at tale om et hårtab, der skal behandles.

Plantur 39 producerer hårplejeprodukter til personer over 40 år. Produkterne er frugten af ​​et forskningsarbejde, der startede allerede i 1940'erne, da Dr. August Wolff udvidede synspunkterne på Galenic. Dette arbejde førte til oprettelsen af ​​forskningscentret Dr. Wolff Research Center. På dette forskningscenter blev phytocaffeine-komplekset udviklet, som nu er inkluderet i alle Plantur 39-hårplejeprodukter.

Produkter mod kvinders hårtab

I produktsortimentet finder du både shampoo og leave-in i forskellige størrelser. Med deres produkter kan du forhindre og reducere hårtab og reduceret hårvolumen, der kan forekomme i forbindelse med overgangsalderen og de hormonelle ændringer der sker i den forbindelse. Mærkets effektive hårplejeprodukter kompenserer for hårets livløshed med et avanceret phytocaffeine-kompleks. Dette kompleks hjælper med at bremse den nedsatte håraktivitet forårsaget af det faldende østrogenniveau. Den galeniske sammensætning af produkterne betyder, at ingredienserne, som f.eks. koffein, kan absorberes øjeblikkeligt af hårsækkene. 

Med dets indhold af phyto flavonoid forbedres hårets og hovedbundens modstandskraft, regenereringen stimuleres, og hårrødderne er beskyttet mod testosterons negative virkning. Derudover er ingredienser som zink og niacin vigtige for at holde hårrødderne sunde.

Hårpleje med koffein

Produkterne fra Plantur 39 indeholder koffein, der aktiverer hårrødderne. Koffein kan spores i op til 24 timer. Det er derfor vigtigt, at koffeinen tilsættes dagligt, så den fungerer optimalt. Når du vasker dit hår med mærkets koffeinshampoo, skal du tillade phytocaffeinekomplekset at arbejde i to minutter, før du skyller produktet ud. Vask af dit hår dagligt kan dog slide på håret, hvorfor Plantur 39 også har udviklet et hårserum, der kan påføres dagligt. Med disse koffein berigede produkter kan du forvente en markant reduktion af hårtab efter 3-4 måneder.

Plantur 39 kan altså bremse eller hjælpe med at forhindre, at dit hår tynder ud, mister dets glans og vitalitet i overgangsalderen. Disse forskningsbaserede hårplejeprodukter er lette at bruge, og giver mærkbare resultater efter regelmæssig brug. Få kontrol over hårsituationen med Plantur 39.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus