Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PLANTUR 21

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PLANTUR 21

Plantur 21

Føler du, at dit hår vokser langsomt? Du er måske begyndt at bemærke, at dit hår bliver tyndere. Situationer som disse kan opstå som et resultat af stress, søvnløshed eller en diæt der ikke er i balance. Stressfulde perioder varer jo heldigvis ikke for evigt, og når du kommer tilbage til dine sædvanlige rutiner og dit normale humør, vil dit hår normalt komme sig - men genoprettelses processen af håret kan undertiden tage lang tid.

Plantur 21 har udviklet hårplejeprodukter til at hjælpe med at bekæmpe disse problemer. Produkterne aktiverer hårrødderne og stimulerer således hårvæksten. Produkterne er resultatet af et forskningsarbejde, der startede for over 70 år siden. Projektet startede, da Dr. August Wolff begyndte sit arbejde inden for galenic. Dr. August Wolffs arbejde gav anledning til oprettelsen af ​​forskningscenteret Dr. Wolff Research Center, hvor Plantur 21 er udviklet.

Hårserum mod tyndt hår og hårtab hos kvinder

Længere perioder med stress kan forårsage energimangel og mangel på næringsstoffer. Mangel på energi, vitaminer og mineraler kan føre til for tidligt hårtab hos unge kvinder. Selvom ældre kvinders hårtab også kan være stressrelateret, er den mest almindelige årsag til hårtab for kvinder over 40 år hormonel.

Plantur 21 har udviklet et aktivt koffeinkompleks, der modvirker energimangel i hårrødderne. Komplekset optimerer energiflowet til hårrødderne og forhindrer degeneration. Næringsstoffer som magnesium, calcium, biotin og zink, der stimulerer hårvækst og gør håret stærkere.

Plantur 21 har udviklet et hårserum, der kan bruges dagligt. Når du vasker dit hår dagligt, kan det tørre dit hår ud, og hæmme dets evne til at vokse langt og stærkt. Da hårserumet kan bruges dagligt, bliver hårrødderme konstant aktiveret.

Forebyg hårtab med koffein

Produkterne fra Plantur 21 indeholder et næringsrigt koffeinkompleks, der beskytter hårrødderne mod energimangel. Energimangel kan hæmme hårvækst. Efterhånden som hårroden aktiveres og bliver mere modtagelig for indkommende energistrømme, kan håret vokse hurtigere. Koffein kan spores i op til 24 timer, og er dermed aktivt i den periode, så det er vigtigt at anvende serum dagligt. Bekæmp for tidligt hårtab og øg hårets evne til at vokse langt og stærkt med de forskningsbaserede hårplejeprodukter fra Plantur 21.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus