Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PERSPIREX

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PERSPIREX

Perspirex

Det danske brand Perspirex hører under Riemann A/S, som specialiserer sig i hudplejeprodukter lidt ud over det sædvanlige. Virksomheden blev grundlagt af Claus Riemann, som havde en vision om at skabe produkter med en effekt, sådan en slags effekt man rent faktisk kan se og mærke. Det var visionen dengang, og er det stadig.

Perspirex er produkter, der er specielt udviklet og produceret til folk med særlige behov for svedbeskyttelse. Altså til folk der sveder meget, eller til folk med lugtgener. Perspirex er altså et niche brand, som bliver solgt i over 30 lande.

Hvis du lider meget af sved, er der nogle ting du selv kan gøre samtidig med, at du bruger et af produkterne fra Perspirex. Du kan for eksempel skifte tøj dagligt, tage bade der ikke er for varme, og så kan du holde dig fra bestemte madvarer, som øger svedproduktionen, såsom chili og hvidløg. Generelt madvarer der er stærke.

Deodorant mod svedlugt

Et af kerneprodukterne fra Persiprex er deres antiperspirant deodorant, som kan bruges sammen med en almindelig deodorant. Deodoranten er nemlig ikke som en almindelig deodorant, den er meget mere effektiv og virkelig antiperspirant.

Når man bruger denne deodorant fra Perspirex behøver man ikke at døje med sved under armene i fem dage, og er dermed fri for lugtgener.

Hånd- og fodlotion mod sved

Derudover sveder vi ofte under fødderne og i håndfladerne, og det kan være ret grænseoverskridende at skulle give hånd til nogle, når hånden er våd af sved. Her kan Perspirex også hjælpe. De har nemlig lavet en lotion til hænder og fødder, som sørger for en tør fornemmelse, der sørger for at svedproduktionen bliver reduceret. Du skal bare smøre cremen på om aftenen inden du går i seng, så det kan virke natten over.

Her på siden kan du finde vores udvalg af de effektive produkter fra Perspirex billigt. Nu er der altså ingen undskyldning for ikke at benytte et svedreducerende produkt, så du slipper for lugtgener.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus