Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PEDIGREE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PEDIGREE

Pedigree

Pedigree hører under Waltham, som er en stor international virksomhed der specialiserer sig i ernæring til hunde, katte, heste, fugle og fisk. Pedigree er altså i gode hænder under Waltham. Dyrefoder er en af vores nyeste kategorier, og du kan derfor godt forvente at den kommer til løbende at vokse. Denne side er dog dedikeret til Pedigree, som er et kendt brand, når det kommer til kæledyr.

Billigt Pedigree dyrefoder

VI har her på siden samlet vores udvalg af hundefoder fra Pedigree. Du kan vælge mellem forskellige godbidder, nogle til store hunde og andre til små hunde. Du finder også godbidder der renser tænderne imens hunden hygger sig, ganske uvidende om at godbidden også gør noget godt for tænderne.

Vi har sørget for, at du kan købe produkter fra Pedigree billigt. Priserne bliver næppe meget lavere, så der er råd til en ekstra godbid eller to til vores pelsede venner.

Pedigree indhold i dyrefoder

Indholdet i Pedigrees madprodukter er 100% i orden, da det er noget der er meget vigtigt for Pedigree at vores dyr kun får det bedste af det bedste.

Derfor er der ikke kunstige farve- og smagsstoffer i Pedigrees produkter. Våd- og tørfoderet fra Pedigree indeholder vitaminer og mineraler, der sikrer at vores hunde får den korrekte kost, hvorfor der ikke er fyldstoffer i produkterne. Pedigrees foder lever op til alle krav og EU-regler, og sikrer at din hun kun får det bedste af det bedste.

Pedigree tilbehør

Pedigree har dog ikke kun lavet foder til dyr, men også tilbehør, som for eksempel poser til at samle hundelorte op i når man er ude og gå tur med hunden. Kedelig ting at bruge penge på ik? Men ikke desto mindre bliver man nødt til at have dem. Vi har dog gjort det lidt sjovere at købe hundelorteposer, de er nemlig meget billige hos os.

Husk at hvis du bestiller dit Pedigree dyrefoder inden kl 15, kan du allerede forkæle din hund i morgen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus