Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PATISSERIE DE BAIN

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PATISSERIE DE BAIN

Patisserie de Bain

Det er sødt, det er legende og det er fantasifuldt, det er Patisserie de Bain. Mærket er en filial af det populære britiske brand Rose & Co. Patisserie de Bain sammensætter smukke kropsplejeprodukter som kan nydes under badet samt efter bad. Patisserie betyder konditori er et gammelt ord, der stammer fra franskmændene i det 17. århundrede. Patisserie betyder en blanding af traditionelle franske kager og slik, som er præcis, hvad produkter fra dette mærke henter inspiration og udgangspunkt i. Patisserie de Bain har også vundet priser for deres originale og søde emballage som du helt sikkert også vil synes om.


Håndcreme og body lotion fra Patisserie de Bain

Hvis du føler, at din hud ofte tørrer ud, og at du føler ubehag, når du rører den, har du brug for en rigtig god fugtgivende creme. Det er en stor fordel regelmæssigt at fugte huden for at forbedre cellefornyelsen, der aftager med alderen. Hvis du føler, at du har et tilbagevendende behov for dette, kan vi anbefale nogle af Patisserie de Bains håndcremer og body lotions. Disse cremer indeholder dufte, som er inspireret af de frugtige duftnoter der forbindes med franske kager. Så hvis almindelige duftløse håndcremer og bodylotions ikke henleder opmærksomheden, vil Patisserie de Bain uden tvivl gøre det!


Billig hudpleje fra Patisserie de Bain

Hudplejeprodukter er gode til at helbrede og forbedre huden og er et af vores bedste våben mod aldring, men hudpleje kan ofte være dyrt og hård mod pengepungen. Det ved vi her på Luxplus, hvorfor vi har skruet helt ned for priserne, så du kan få råd til lidt mere. Vi har  forståelse for behovet for holdbar hudpleje af høj kvalitet, men som ikke skal koste en formue i det lange løb. Med vores sortiment af håndcremer og body lotions fra Patisserie de Bain får du hudpleje, der er skånsom mod din hud og din tegnebog og som samtidig dufter af uimodståelige frugtagtige kager. Uanset om du kun leder efter en håndcreme med en dejlig duft eller vil have en vidunderligt fugtgivende lotion, så har Patisserie de Bain alt hvad du leder efter og har brug for. 


Her hos Luxplus kan vi tilbyde nogle af de vidunderligt duftende og smart designede produkter fra Patisserie de Bain. Find dine favoritter fra mærket i dag og spar mange penge. 

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus