Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PAROZONE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PAROZONE

Parozone
Parozone er effektiv rengøringsmiddel til dit toilet og badeværelse. I sortimentet fra Parozone finder du Parozone Thick Bleach Pink, Parozone Original toiletrengøring, eller Parozone Thick Bleach Citrus. Alle er effektive blegemidler til dit toilet som fjerner kalk og urenheder og efterlader dit toilet skinnende hvidt og rent, og med en lækker frisk duft.
Parozone fremstiller også Toilet Wipes som er renseservietter til toilettet som du kan bruge som en hurtig, men effektiv rengøring af dit toilet. Parozone Toilet Wipes fjerner kalk og skidt og får dit toilet til at stråle. Efter brug kan de smarte toilet renseservietter fra Parozone blot skylles ud i toilettet. Nemmere bliver det ikke at holde dit toilet rent, blank og velduftende.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.