Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PAROZONE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PAROZONE

Parozone

Parozone er effektiv rengøringsmiddel til dit toilet og badeværelse. I sortimentet fra Parozone finder du Parozone Thick Bleach Pink, Parozone Original toiletrengøring, eller Parozone Thick Bleach Citrus. Alle er effektive blegemidler til dit toilet, som fjerner kalk og urenheder og efterlader dit toilet skinnende hvidt og rent, og med en lækker frisk duft.

Parozone fremstiller også Toilet Wipes, som er renseservietter til toilettet som du kan bruge som en hurtig, men effektiv rengøring af dit toilet. Parozone Toilet Wipes fjerner kalk og skidt og får dit toilet til at stråle. Efter brug kan de smarte toilet renseservietter fra Parozone blot skylles ud i toilettet. Nemmere bliver det ikke at holde dit toilet rent, blankt og velduftende. 

Toilet wipes fra Parozone

Som nævnt ovenover, så har Parozone skabt de skønne og let anvendelige cleaning wipes til dit toilet. Du kender måske det bøvl, der ligger bag rengøringen af toilettet med en klud, hvor støvet ligger i streger over det hele, når du har brugt kluden på alle overflader. Det kan være svært at få toilettet helt rent ved hjælp af en klud og tage lidt ekstra tid. Med de nemme toilet wipes fra Parozone kan du dog hurtigt få rengøringen overstået. De snilde wipes kommer ind i alle kroge af toilettet og kan let få både støv, skidt og snavs med sig. Om du vil give dit toilet en grundig rengøring eller blot et touch up inden dine gæster ankommer, så er Parozone toilet wipes alletiders at have inden for rækkevidde i hjemmet. 

Toiletrens fra Parozone

Toiletrens har alle husstande naturligvis brug for, og for mange skal det gerne gå lidt hurtigt med rengøringen af toilettet. Derfor er det en god ide at sørge for at have de allerbedste produkter inden for rækkevidde, så du altid kan gøre dit toilet skinnende rent uden at skulle slide for det. Produkterne fra Parozone er nemlig så effektive, at de let opløser skidtet, så du hurtigt kan nyde udsigterne til et rent toilet igen. 


Prøv Parozone her fra Luxplus og få de skønne rengøringsprodukter til super skarpe priser!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus