Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PALMOLIVE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PALMOLIVE

Palmolive

Palmolive er et af de mest kendte brands inden for personlig pleje i verden. Palmolive er ejet af William Colgate og er en del af den multi-internationale virksomhed Colgate-Palmolive som også fører andre kendte brands. Palmolive serien er udviklet til at passe på din hud og efterlade dig velduftende efter bad eller håndvask.
Siden sin begyndelse har Palmolive brandet skabt sæber, shampoo, showergels og håndsæber til meget billige priser, og særligt dette prisvenlige niveau har gjort Palmolive brandet til en så stor succes.

Billige Palmolive sæber og kropspleje

Palmolive er kendt i de fleste hjem over hele verden. De velduftende Palmolive sæber og hudpleje produkter sælges i langt de fleste supermarkeder. Derfor er Palmolive også blevet ensbetydende med tryghed og et naturligt valg for hele familien når der skal købes håndsæbe, showergel, shampoo og så videre. Palmolive lader sig inspirere af naturens plejende ingredienser og bruger alverdens skønne remedier i fremstillingen af de lækre Palmolive sæber og kropspleje. Det kunne f.eks. være ingredienser som mælk, honning, citrus, argan olie, lavendel, mandelolie, kokos, mynte og aloe vera for blot at nævne et par stykker.

Palmolive er hele familiens favorit sæbe

Det amerikanske Palmolive brand udmærker sig ved at skabe gode kropspleje produkter og håndsæber som passer perfekt ind i den moderne husholdning. Palmolive sæberne dufter godt, renser effektivt og er nemme at skylle af igen, og selvom Palmolive produkterne hører til i den billige ende af kropspleje skalaen, er Palmolive brandet aldrig gået på kompromis med produkternes kvalitet og funktioner. Den store succes som brandet har nydt på verdensplan, skal derfor også i høj grad tildeles det faktum at Palmolive har formået at opretholde et konsekvent kvalitetsniveau og en fast forbrugerskare som troligt holder sig til det stærke brand med de gode sæber.
Næste gang du skal købe håndsæber, showergel eller shampoo så læg ekstra mærke til de billige Palmolive produkter, og oplev hvor langt du kan komme for billige penge med Palmolives imponerende sortiment af hverdagsluksus.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus