Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

OZ BOTANICS

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

OZ BOTANICS

OZ Botanics

OZ Botanics er et australsk og tasmansk hårplejebrand, der hjælper med at tackle kendte hårproblemer, som tørt hår og mangel på volumen. OZ Botanics laver shampoo og conditioner, som er perfekte til daglig pleje af dit hår. OZ Botanics laver 2 serier, Major Moisture-serien og Serious Volume-serien, som effektivt afhjælper hårproblemer og forbedrer hårets fugtbalance og volume.

OZ Botanics Major Moisture-serie

Major Moisture-serien er til dig med tørt og livløst hår, der søger en hårserie, som kan forbedre fugtbalancen og genskabe hårets naturlige blødhed. Takket være shampoo’ens specielle miks af ingredienser bliver dit hår skinnende og får fornyet liv. Major Moisture Shampoo’en er velegnet til alle hårtyper og beskytter desuden håret mod udtørring ved dagligt brug. Botanics Moisture Conditioner er en balsam, der ligesom shampoo’en genfugter og gør håret mere medgørligt, samt nemmere at rede igennem. Både shampoo og conditioner findes i en størrelse på 400 ml.

OZ Botanics Serious Volume-serie

Serious Volume-serien er til dig med fladt hår, der savner mere struktur og volumen. Alle kender til problemet med fladt hår, der klasker sammen og ikke fylder noget. Serious Volumen shampoo’en genskaber dit hårs volume og vasker tyngende stylingrester ud, så håret igen føles vægtløst og bouncy. Serious Volume Conditioner plejer dit hår uden at tynge det ned og afslutter hårvasken. Lad hårprodukterne fra OZ Botanics samarbejde om at give dig den optimale hårpleje hver dag.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus