Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

OUTDOOR GIRL

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

OUTDOOR GIRL

Outdoor Girl

OG Cosmetics eller Outdoor Girl makeup er billig makeup til kvinder som ikke gider betale en formue for makeup, men som kan lide en sjov og farverig variation af makeup produkter. Outdoor Girl makeup brandet har gjort det til sit mantra, sit hovedformål, at kreere cool makeup farver og billig makeup, så alle piger kan få råd til lige præcis de makeup produkter de ønsker sig.
Hvad enten du er på udkig efter billige foundations, smukke læbestifter, bronzer der giver huden en smuk solbrun kulør, eller super dækkende concealer der skjuler alle urenheder og mørke rander, så har Outdoor Girl makeup det rette produkt til dig.

Billig concealer og billig foundation fra Outdoor Girl

Læg mærke til de billige priser på Outdoor Girl makeup. Priserne starter ved bare 9kr! Det er jo helt vildt! På den måde bliver det meget sjovere at fylde sin makeuppung med alle de makeup produkter man som pige har brug for.
Outdoor Girl er kendt for sin kulørte makeup med de mest cool farver der liver dit ansigt op og giver dig et sprælsk makeup look. Det er også derfor at Outdoor Girl makeup på meget kort tid er blevet en kæmpe succes i Danmark. Outdoor Girl brandet startede sin succes i USA, England og Asien, men de skønne makeup accessories har naturligvis spredt sig videre ud til hele Skandinavien. Rygtet om de kvalitetsfulde makeup produkter fra Outdoor Girl til helt vildt billige priser, har selvfølgelig bredt sig fra kvinde til kvinde og hemmeligheden om Outdoor Girl makeup er ikke længere så hemmeligt.
Prøv selv hvad de fine bronzers, en god concealer dækkestift, blush eller flydende foundation fra Outdoor Girl kan gøre for dit ansigts konturer og glød. Outdoor Girl skaber sine makeup produkter ud fra de nyeste trends og tendenser, og hvert makeup item bliver testet og vurderet inden det præsenteres for den store fanskare.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus