Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

OSIS+

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

OSIS+

OSIS+

OSIS+ er et super populært hårstyling brand skabt af hårgiganten Schwarzkopf Professional. Alle OSIS+ hårprodukter er skabt med henblik på at give enhver mulighed for at sætte hår og style frisurer på samme niveau som på catwalken. Osis+ er til de kreative og modige, som tør kaste sig ud i at lege med deres frisure, og skabe alt fra fantastisk volumen i det kedelige flade hår, smukke perfekt formede krøller med en god curl cream, eller få en flot frisure til at holde hele dagen med en god hårspray fra Osis.

Osis dust it

I udvalget af professionelle styling produkter fra OSIS+ finder du også den meget populære hårpudder Osis+ Dust It Mattifying Powder til en billig pris. Dust it mattifying powder fra Osis+ er hårpudderen over dem alle, og et ikon produkt som er blevet verdenskendt for sin fantastiske evne til at style håret, og give det den ultimative volumen som holder længe.

Osis hårprodukter

Derudover kan OSIS+ også tilbyde andre lækre og populære produkter såsom for eksempel krøllecreme, hårspray, hår serum, hårolie og meget mere. OSIS+ hårstyling universet har gjort det enkelt at kreere de flotteste frisurer, og via deres inddeling i styling niveauerne 1, 2, 3 og 4 kan du finde lige netop dét stylingprodukt som passer til dit hår og din hårtype.

OSIS+ kontrolniveau 1 er til let hold. Niveau 2 er til medium hold, 3 er til stærkt hold og til sidst findes OSIS+ kontrolniveau 4 som er til ultra stærkt hold.

Med OSIS+ hårstylingprodukterne får du genial og professionel styling til meget billige priser. OSIS+ enkle og stramme design vidner om professionelle produkter, der er at finde i de største frisørsaloner. Hårstylister verden over sværger til OSIS+ fantastiske styling produkter, som gør det let at skabe smukke frisurer der kan holde, men med OSIS+ hår produkterne, kan du også selv style dit hår, så det ligner at en professionel har gjort det.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.