Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

OSIRIS AVISE

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

OSIRIS AVISE

Osiris Avise

Osiris Avise er et hudplejemærke, der først for nyligt er kommet til Europa. Osiris Avise filosofi er et tilbyde hudpleje i en god kvalitet til billige penge, hvor alle kan være med.

Kropsolie fra Osiris Avise

Et af de bedst sælgende produkter fra Osiris Avise er deres Recovery Oil, som er en fantastisk kropsolie med geniale egenskaber. Recovery Oil fra Osiris Avise er en ægte multitasker som både fugter, blødgør, forbedrer hudtonen, fjerner misfarvninger i huden, forbedrer udseendet af ar og som tilmed kan bruges overalt på kroppen og i ansigtet. Recovery Olien giver en effekt med det samme og trænger hurtigt ind, så du undgår den fedtede fornemmelse af olie på huden.

Kropsolien kan påføres på ar og misfarvninger dagligt og vil med tiden forbedre udseendet af begge dele. Har du strækmærker kan Recovery Oil fra Osiris Avise også mindske synligheden af disse og gøre huden mere smidig, så nye strækmærker forhindres og udseendet af de eksisterende forbedres.

Renservietter med ekstra egenskaber

I Osiris Avises sortiment finder du også en nyskabende trio med renseservietter. Cleansing Facial Trio Wipes indeholder ikke mindre end 3 forskellige typer, så du kan få en komplet hudplejerutine klaret, kun med hjælp fra de smarte renseservietter. Den første pakke renseservietter virker dybderensende på ansigtet og reducerer bl.a. urenheder og hudorme, samt forhindrer at nye dannes. Den anden serviet renser makeup helt af uden at udtørre imens og den tredje pakke virker eksfolierende og hudfornyende. Døde hudceller og forurening fjernes fra ansigtet og hudens glød genskabes. Hver pakke indeholder mellem 20 og 25 styks og er perfekte til hudpleje på farten.

Prøv hudplejeprodukterne i Osiris Avises sortiment og oplev hudpleje på budget, der bare virker. Du bliver ikke skuffet med disse hudplejeprodukter ved hånden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.