Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

OSCAR DE LA RENTA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

OSCAR DE LA RENTA

Oscar De La Renta
Oscar De La Renta var en legendarisk modeskaber og designer indtil han døde i 2014. Oscar De La Renta har påklædt de største stjerner på alverdens røde løbere og er kendt for sine store, drømmeagtige kjoler som enhver kvinde ville ønske at iføre sig. Modemærket Oscar De La Renta har også lavet flere parfumer og dufte, der spiller på elegante duftnoter, der passer både til hverdag og fest.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.