Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

OSCAR DE LA RENTA

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

OSCAR DE LA RENTA

Oscar De La Renta
Oscar De La Renta var en legendarisk modeskaber og designer indtil han døde i 2014. Oscar De La Renta har påklædt de største stjerner på alverdens røde løbere og er kendt for sine store, drømmeagtige kjoler som enhver kvinde ville ønske at iføre sig. Modemærket Oscar De La Renta har også lavet flere parfumer og dufte, der spiller på elegante duftnoter, der passer både til hverdag og fest.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.